Survivor 4 spoiler: Εκπληξη ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 4 spoiler: Εκπληξη ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο [βίντεο]

Survivor 4 Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε
Survivor 4
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δύσκολη εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε για την Κόκκινη ομάδα του Survivor 4 καθώς έχασαν όλα τα αγωνίσματα ασυλίας και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν τους παίκτες για αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος που έτσι κι αλλιώς είναι απομονωμένος από τη ομάδα του, βρέθηκε υποψήφιος από τη Δευτέρα. Στη συνέχεια η Μαριάνθη Κάσδαγλη ψηφίστηκε από την ομάδα της και τέλος η Νικολέτα που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Κοψιδά επειδή ο ίδιος το ζήτησε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Eχω πτώση, δεν νιώθω καλά. Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη είναι ότι με πειράζουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, οι ίντριγκες. Τα παίρνω πολύ βαριά. Έξω ζω χωρίς τσακωμούς. Το μισό κομμάτι της πτώσης μου είναι αυτό. Έφτιαξα την κόκκινη ομάδα και την πονάω λίγο περισσότερο. Η ομάδα είναι βαθιά άρρωστη. Δύο πλευρές επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Μια που εγώ την έφτιαξα πρέπει να την "καθαρίσω", να μπω στη μέση και ή να φύγω εγώ ή οι άλλοι. Το κοινό ας επιλέξει».

Ενας είναι όμως ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor 4. Σύμφωνα με spoiler στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης και θα επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Εκτός Survivor 4 ο Γιώργος Κοψιδάς, σύμφωνα με τα spoilers, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ