Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε εκδήλωση για τα 10 χρόνια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη, διοργάνωσε ένα πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε bar restaurant στους Αμπελόκηπους, και το παρών έδωσαν στην εκδήλωση τόσο τηλεοπτικά πρόσωπα όσο και πολιτικοί.

Ανάμεσά τους η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη καθώς και πολλοί παρουσιαστές του Star, όπως η Ελένη Χατζίδου, η οποία μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες της.

Όσο για τους υπουργούς και πολιτικούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανάμεσά τους ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Θάνος Πλεύρης, ο Κωστής Χατζηδάκης και η Έλενα Ράπτη.
H σπάνια εμφάνιση της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου
Μεταξύ των καλεσμένων όμως, ήταν και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο κοστούμι και μια ασημί μπλούζα ενώ στα χέρια της κρατούσε μία μπεζ τσάντα διακοσμημένη με ένα εμπριμέ πράσινο μαντήλι.

Η τελευταία ίσως συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Λιάνη ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου αποκάλυψε ότι βλέπει τον Ανδρέα Παπανδρέου στον ύπνο της και πως ζει με έναν μισθό 1.400 ευρώ.