Σωτήρης Τσαφούλιας: Το σενάριο του «Έτερος Εγώ» το διόρθωσα 21 φορές - Στο τέλος ήταν πολύ κοντά στο 1ο - iefimerida.gr

Σωτήρης Τσαφούλιας: Το σενάριο του «Έτερος Εγώ» το διόρθωσα 21 φορές - Στο τέλος ήταν πολύ κοντά στο 1ο

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για το «Έτερος Εγώ»
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για το «Έτερος Εγώ» / Ant1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πορεία συγγραφής του σεναρίου της σειράς Έτερος Εγώ αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, εξηγώντας τις... συνεχόμενες ανατροπές.

Όπως είπε, χρειάστηκε να το διορθώσει συνολικά 21 φορές μέχρι να φτάσει στην τελική του μορφή.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε ο Σωτήρης Τσαφούλιας, το σενάριο πέρασε από πολλές διορθώσεις πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Τσαφούλιας: «Άλλαξα το σενάριο 21 φορές»

«Ήταν μεγάλο στοίχημα το να βασιστείς στην αρχαία ελληνική μυθολογία και να δώσεις και στοιχείο εγκλήματος. Το σενάριο του “Έτερος Εγώ” το έγραψα την πρώτη φορά και άρχισα να πηγαίνω στον παραγωγό μου και σε φίλους και να το διορθώνω. Το διόρθωσα 21 φορές. Πήγαμε στο γύρισμα με το 21ο, το οποίο ήταν πάρα πολύ κοντά στο πρώτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο μίλησε και για τις κόρες του, αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που έδωσε στην πρωτότοκη, η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω δύο κόρες. Η μεγάλη σπουδάζει στο Εθνικό υποκριτική, ενώ η μικρότερη είναι 16 ετών. Από την αρχή ήθελα η κόρη μου να διαλέξει ό,τι θέλει. Της έδωσα όλες τις επιλογές, στο επιχειρηματικό ή στο οικονομικό ή στο καλλιτεχνικό κομμάτι.

Ήθελα να είναι γεμάτη, γιατί η ζωή με γεμάτες τσέπες και άδεια ψυχή δεν παλεύεται. Αν η ψυχή είναι γεμάτη, παλεύεται όπως και να είναι η τσέπη», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ