«Απογοητεύτηκα πολύ, δεν έχω πια διάθεση να πάω»: Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε 10 νέες συναυλίες στο Παρίσι τον Μάιο του 2027 - iefimerida.gr

«Απογοητεύτηκα πολύ, δεν έχω πια διάθεση να πάω»: Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε 10 νέες συναυλίες στο Παρίσι τον Μάιο του 2027

Σελίν Ντιόν με φτερα
Σελίν Ντιόν / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στην ενεργό δράση με τους θαυμαστές της να σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις συναυλίες της.

Η πρωτοφανής αυτή μάλιστα ζήτηση έκανε τη διάσημη τραγουδίστρια να ανακοινώσει τη Δευτέρα την προσθήκη 10 επιπλέον συναυλιών στο Παρίσι τον Μάιο του 2027, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στη σειρά εμφανίσεων που έχει ήδη προγραμματιστεί από τον Σεπτέμβριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ η ανακοίνωση αυτή χαροποιεί όλους όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια για τις πρώτες συναυλίες, η πολυπλοκότητα της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων και το έντονο μάρκετινγκ γύρω από την επιστροφή της, αρχίζουν να ενοχλούν κάποιους.

Η ανακοίνωση της Σελίν Ντιόν και η πολυπλοκότητα της αγοράς εισιτηρίων

Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε τη Δευτέρα μια σειρά από δέκα νέες συναυλίες τον Μάιο του 2027, στον ίδιο χώρο όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει τη μεγάλη της επιστροφή τον Σεπτέμβριο. Οι νέες ημερομηνίες, από τις 8 έως τις 29 Μαΐου, προγραμματίστηκαν «για να ανταποκριθούν στην πρωτοφανή ζήτηση των θαυμαστών», ανέφερε η ομάδα της σε σχετική ανακοίνωση.

Μέσα σε ένα κλίμα παγκόσμιου ενθουσιασμού και με τιμές που σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρούνται υπερβολικά υψηλές, πολλοί θαυμαστές έμειναν τελικά με άδεια χέρια ύστερα από τη δύσκολη διαδικτυακή τους προσπάθεια -λοταρίες, προπωλήσεις, γενικές πωλήσεις και απάτες- στην οποία είχαν εμπλακεί προκειμένου να δουν τη Σελίν Ντιόν αυτό το φθινόπωρο στην Paris La Défense Arena, στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τις επιπλέον συναυλίες της επόμενης χρονιάς, θα διατεθούν ειδικά χρονικά παράθυρα αγοράς σε περιορισμένο αριθμό θαυμαστών που είχαν ήδη εγγραφεί είτε στην προπώληση της καλλιτέχνιδας είτε σε εκείνη της αίθουσας συναυλιών, εξήγησαν οι διοργανωτές. Οι συγκεκριμένες πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

«Το υπερβολικό μάρκετινγκ σκοτώνει το μάρκετινγκ»

Στην εκπομπή «Estelle Midi», η δημοσιογράφος Εστέλ Ντένις δήλωσε πολύ απογοητευμένη από τις τελευταίες πωλήσεις εισιτηρίων καθώς δεν κατάφερε να βρει θέση.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη. Ήμουν από αυτούς που εγγράφηκαν στην ιστοσελίδα, περίμενα στην ηλεκτρονική ουρά κ.λπ., και τελικά δεν κατάφερα να βρω εισιτήριο. Το υπερβολικό μάρκετινγκ σκοτώνει το μάρκετινγκ· μου κατέστρεψε όλη τη χαρά. Δεν έχω πλέον καμία διάθεση να πάω. Νιώθω ότι με ξεγέλασαν η Σελίν Ντιόν και η ομάδα επικοινωνίας της. Δεν θέλω πια να πάω», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την άποψη αυτή συμμερίζεται και η αρθρογράφος Εμανουέλ Ντανκούρ. «Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται όπως η Εστέλ και νιώθουν προδομένοι. Η ουρά αναμονής δεν χρησίμευσε σε τίποτα, αφού δεν υπήρχαν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια. Ο κόσμος έχασε τον χρόνο του».

Υπενθυμίζεται πως η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε την επιστροφή της στη σκηνή στα τέλη Μαρτίου, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον, έπειτα από έξι χρόνια απουσίας από το κοινό, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο Stiff Person, μια σπάνια και ανίατη νευρολογική πάθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ