Σασμός: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «εισβάλλει» στη σειρά για να επιβάλει τον νόμο - iefimerida.gr

Σασμός: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «εισβάλλει» στη σειρά για να επιβάλει τον νόμο

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «εισβάλλει» στον «Σασμό»
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «εισβάλλει» στον «Σασμό» / Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπλήξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», με νέα πρόσωπα να «εισβάλλουν», αναπτύσσοντας νέες δυναμικές και ισορροπίες.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος πρόσφατα αποχαιρέτησε τις «Ψυχοκόρες», είναι το νέο πρόσωπο το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», για να φέρει καινούργια δεδομένα. Υποδύεται τον εισαγγελέα «Χρήστο Γιακωβάκη», έναν ανελέητο διώκτη της διαφθοράς, έναν αδέκαστο δικαστικό λειτουργό, ο οποίος βάζει υπεράνω όλων τη Δικαιοσύνη και τον Νόμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή, με λαμπρές σπουδές στη Νομική Επιστήμη, επέλεξε τη μετάθεση στην Κρήτη για να δώσει τέλος στη βεντέτα, αλλά και να εξαρθρώσει τα κυκλώματα εγκληματικότητας.

Η ιστορία του ρόλου του Χρήστου Γιακωβάκη θα αναπτυχθεί με το νέο έτος, ενώ πρώτη φορά θα δούμε τον ήρωα στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού», πριν από τη διακοπή της σειράς για τις γιορτές.

Σασμός: Ποιος είναι ο «Χρήστος Γιακωβάκης» τον οποίο θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης είναι αυστηρός, αδέκαστος, αδιάφθορος, αμερόληπτος, ακέραιος, αποτελεσματικός, ευφυής, λογικός και μοναχικός. Βάζει υπεράνω όλων τη δικαιοσύνη και τον νόμο. Είναι ανελέητος διώκτης της διαφθοράς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Ο πατέρας του, Μάνθος Γιακωβάκης, διετέλεσε για μεγάλο διάστημα εισαγγελέας Ρεθύμνου. Είναι παιδί από οικογένεια με βεντέτα, που κόστισε τη ζωή στον θείο του, αδερφό του πατέρα του. Ο πατέρας του πολέμησε σθεναρά τη βεντέτα και τους νόμους των ορέων, με αποτέλεσμα να δεχτεί άμεσες απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του. Μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, μετακόμισε με την οικογένεια στην Αθήνα, όταν ο Χρήστος ήταν περίπου 17 ετών.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με λαμπρές σπουδές στην Αμερική με υποτροφία. Η μετάθεσή του στην Κρήτη ήταν δική του επιλογή. Επιδίωξε ο ίδιος να κατεβεί στο Ρέθυμνο, που το τελευταίο διάστημα ταλανίζεται από το άνοιγμα της βεντέτας.

Μελετώντας χρόνια τις βεντέτες που βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, έπεσε στην αντίληψή του η αναταραχή στην Άνω Ποριά, που κόστισε τη ζωή στον Νικηφόρο και άνοιξε ξανά τη βεντέτα Βρουλάκηδων - Σταματάκηδων, για την οποία ήταν ενημερωμένος από τον πατέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χρήστος κατεβαίνει στην Κρήτη με το άνοιγμα της βεντέτας των δύο οικογενειών, για να βάλει, όπως λέει, μια τάξη, συνεχίζοντας το έργο που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στη βεντέτα και παράλληλα να εξαρθρώσει τα μεγάλα κυκλώματα εγκληματικότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ