Ρένια Λουιζίδου για το «Σόι σου»: Θεωρώ ότι γίνεται μία κατάχρηση όταν προβάλλονται τρεις επαναλήψεις την ημέρα - iefimerida.gr

Ρένια Λουιζίδου για το «Σόι σου»: Θεωρώ ότι γίνεται μία κατάχρηση όταν προβάλλονται τρεις επαναλήψεις την ημέρα

Ρένια Λουιζίδου για το «Σόι σου»: Θεωρώ ότι γίνεται μία κατάχρηση όταν προβάλλονται τρεις επαναλήψεις την ημέρα
H Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1» στο YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1» στο YouTube, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πολυάριθμες επαναλήψεις σειρών στις οποίες έχει συμμετάσχει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο «Σόι σου», εκφράζοντας τον προβληματισμό της μήπως οι τηλεθεατές κουραστούν από τη συνεχή του προβολή.

Αναφερόμενη στην τηλεθέαση που εξακολουθεί να σημειώνει η σειρά, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι κατάπληκτη από το γεγονός ότι κάνει τα νούμερα που κάνει έξι χρόνια μετά και μετά από τόση επανάληψη. Δηλαδή, εγώ νόμιζα ότι ο κόσμος θα μας πετάει πράγματα». Εξήγησε πως θεωρούσε ανέκαθεν ότι οι επαναλήψεις μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για τους ηθοποιούς: «Αυτή ήταν μία άποψη που είχα γενικά για τις επαναλήψεις ότι μας καταστρέφουν, ότι μας καίνε, ότι δε σε αφήνουν να πας στο επόμενο… συντηρούν μια εικόνα που μετά ο άλλος δε θέλει να σε δει… που αγαπάει αυτή την εικόνα κι όσο του τη δίνεις δε θέλει να σε δει στο επόμενο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπλήρωσε, ωστόσο, πως τα πράγματα δεν είναι απόλυτα, λέγοντας: «Μπορεί να κάνει η πολλή επανάληψη μία σειρά, εγώ έτσι λέω, αλλά ούτε οι επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης, του Καφέ της Χαράς του Σογιού λένε το ίδιο, οπότε εκεί οφείλω όταν με διαψεύδει η πραγματικότητα, πάω πάω πάσο».

Ρένια Λουιζίδου: «Θεωρώ ότι γίνεται μία κατάχρηση»

Όσον αφορά τη συχνότητα μετάδοσης του «Σογιού», η Λουιζίδου επισήμανε: «Όταν φτάνει να υπάρχουν τρεις επαναλήψεις του Σογιού ημερησίως και γίνεται σαν το χάπι -πρωί, μεσημέρι-βράδυ- μην ξεχάσω να το πάρω, θεωρώ ότι γίνεται μία κατάχρηση, την οποία δεν την καταγγέλλω για κανέναν άλλο λόγο εκτός του ότι είναι κρίμα, μια σειρά που τόσο αγάπησε ο κόσμος να ρισκάρουμε να τη φτάσουμε στο σημείο να λέει: ‘Ουφ! Πάλι αυτό;΄».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένια Λουιζίδου Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ