Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Βλοσυρή, αυστηρή και πολύ... Βρετανή -Έκλεψε την παράσταση στο Γουίμπλεντον - iefimerida.gr

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Βλοσυρή, αυστηρή και πολύ... Βρετανή -Έκλεψε την παράσταση στο Γουίμπλεντον

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Wimbledon
Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε τις εντυπώσεις στο Wimbledon / Φωτογραφία: Karwai Tang/WireImage
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε τις εντυπώσεις το απόγευμα της Κυριακής καθώς παρακολουθούσε τον τελικό ανδρών του Wimbledon ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και στον Γιανίκ Σίνερ.

Η 10χρονη πριγκίπισσα, η οποία πιστεύεται ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του Αλκαράθ, παρευρέθηκε στον αγώνα μαζί με τους γονείς της, Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τον μεγαλύτερο αδελφό της, πρίγκιπα Τζορτζ. Ο σκανταλιάρης Βενιαμίν της οικογένειας, πρίγκιπας Λούις, δεν έδωσε το «παρών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστείες γκριμάτσες της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Η Σάρλοτ παρακολουθούσε απορροφημένη τον αγώνα, κάνοντας έντονες γκριμάτσες με το πρόσωπό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η νεαρή πριγκίπισσα συνοφρυώθηκε, ζητωκραύγαζε και χαμογελούσε πλατιά καθώς έβλεπε τους δύο παίκτες να διεκδικούν τον περίφημο τίτλο.

Μάλιστα, σε κάποιες στιγμές σήκωσε τα χέρια της καλύπτοντας το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας ότι είχε βαμμένα τα νύχια της με έντονο ροζ μανό.

Η κομψή γαλαζοαίματη εμφανίστηκε με ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα με μαύρα τελειώματα στα βολάν, το οποίο συνδύασε με ίσια λευκά παπούτσια τύπου Mary Jane, ενώ είχε στα μαλλιά της πλεξίδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελικός της Κυριακής σηματοδότησε την τρίτη χρονιά που η Σάρλοτ παρακολούθησε το Wimbledon, με την πρώτη της εμφάνιση στο διάσημο τουρνουά τένις να γίνεται το 2023.

Φαίνεται πως η νεαρή πριγκίπισσα είναι μεγάλη θαυμάστρια του αθλήματος, καθώς έχει δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό παρακολουθώντας αγώνες και τα προηγούμενα χρόνια, όπως άλλωστε και η μητέρα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σάρλοτ έχει κληρονομήσει τον ενθουσιασμό της για το τένις από την Κέιτ, η οποία λατρεύει τα σπορ και είναι προστάτιδα του All England Lawn and Tennis Club, του Οργανισμού που επιμελείται τη διοργάνωση του φημισμένου τουρνουά, από το 2016.

Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εντυπωσιακή, φορώντας ένα μπλε φόρεμα με φιόγκο καθώς έφτασε στο All England Club για δεύτερη συνεχή ημέρα, αφού είχε απονείμει το τρόπαιο στον τελικό των Γυναικών το Σάββατο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κέιτ φορούσε το χαρακτηριστικό της «φιόγκο του Wimbledon», μια καρφίτσα στις εμβληματικές αποχρώσεις του τουρνουά, την οποία φοράει κάθε φορά που βρίσκεται στο Wimbledon.

Κάτι περισσότερο από απλό αξεσουάρ, ο χαρακτηριστικός φιόγκος του Wimbledon που προτιμά η πριγκίπισσα αποτελεί σύμβολο βασιλικής προστάτιδας, δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ολοκλήρωσε το κομψό λουκ της με καφέ γόβες, μεγάλο ψάθινο καπέλο, λευκό δερμάτινο τσαντάκι και εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως ένα μενταγιόν στον λαιμό, αλλά και καφέ γυαλιά ηλίου. Μητέρα και κόρη έκατσαν δίπλα-δίπλα και μιλούσαν και χαμογελούσαν, ενώ χρησιμοποιούσαν βεντάλιες.

Η Κέιτ φαινόταν συγκινημένη κατά την άφιξή της στη βασιλική εξέδρα (royal box), καθώς έγινε δεκτή με θερμό χειροκρότημα, όπως και την προηγούμενη ημέρα.

Η θερμή υποδοχή θύμισε έντονα εκείνη του περασμένου έτους, όταν η Κέιτ είχε επιλέξει το τουρνουά τένις ως την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποχή από τα καθήκοντά της λόγω της θεραπείας για καρκίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο Royal Box παρευρέθηκαν πολλές λαμπερές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού. Ανάμεσά τους ήταν ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας. Από τον κόσμο του θεάματος ξεχώρισαν η Νικόλ Κίντμαν, η Κίρα Νάιτλι, ο Μάθιου Μακ Κόναχι και ο Πολ Μέσκαλ, ενώ παρούσα ήταν και η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ.

Από τον αθλητικό χώρο ξεχώρισαν ο θρύλος του τένις Αντρέ Αγκάσι, οι Κρις Έβερτ και Στέφαν Έντμπεργκ, καθώς και ο Βρετανός ολυμπιονίκης σερ Κρις Χόι.

Φωτογραφία: Associated Press

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ Γουίμπλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ