H αντισυμβατική πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας αρραβωνιάστηκε τον bisexual σαμάνο εραστή της - iefimerida.gr

H αντισυμβατική πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας αρραβωνιάστηκε τον bisexual σαμάνο εραστή της

H πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας και ο αρραβωνιαστικός της, Ντουρέκ Βέρετ
H πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας και ο αρραβωνιαστικός της, Ντουρέκ Βέρετ / Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από τρία χρόνια δεσμού, η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας αρραβωνιάστηκε.

Η κόρη του βασιλιά Χάραλντ και της βασίλισσας Σόνια και τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο Αμερικανός σαμάνος Ντουρέκ Βέρετ, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους.

Ο bisexual, όπως ο ίδιος δηλώνει, 47χρονος ζήτησε το χέρι τής κατά τρία χρόνια μεγαλύτερής του πριγκίπισσας -μητέρας τριών παιδιών- από τους γονείς της, δεδομένου ότι η Μάρθα Λουίζ είναι το μεγαλύτερο από τα παιδιά του βασιλικού ζεύγους της Νορβηγίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι πολύ παλιομοδίτης ως προς τον τρόπο που λειτουργώ. Έτσι, κάθισα με τον βασιλιά Χάραλντ και τη βασίλισσα Σόνια και ζήτησα το χέρι της κόρης τους. Αν είχαν πει ''όχι'' δεν θα προχωρούσα. Λειτουργώ έντιμα και με σεβασμό» δήλωσε σε νορβηγική εφημερίδα ο αρραβωνιαστικός της «αντάρτισσας» πριγκίπισσας, που έχει προκαλέσει κατά καιρούς μπελάδες με τα καπρίτσια της στη βασιλική οικογένεια της χώρας.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα του αρραβώνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω τον αρραβώνα μου με τον Σαμάν Ντουρέκ, τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά μου να χτυπά τρελά, που με βλέπει και αναγνωρίζει τις ικανότητές μου, που με κάνει να γελώ και με τον οποίο νιώθω τόσο ευάλωτη. Ο έρωτας είναι υπερβατικός και μας κάνει να μεγαλώνουμε. Κι είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα συνεχίσω να μεγαλώνω με αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και την οικογένειά μου που στάθηκαν ακλόνητοι στο πλευρό μας», έγραψε η Νορβηγίδα πριγκίπισσα.

«Είπε το “ΝΑΙ”!», έγραψε ο σαμάνος στο λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας την ίδια φωτογραφία. «Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο για έναν άνδρα από το να γνωρίζει ξεκάθαρα ότι η γυναίκα μπροστά του είναι η μία και μοναδική. Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ είναι ο έρωτας της ζωής μου», συμπλήρωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ είχε ανακοινώσει τον δεσμό της με τον «σαμάνο Ντουρέκ» τον Μάιο του 2019 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

«Όταν συναντάς τη δίδυμη φλόγα σου, το γνωρίζεις. Στάθηκα αρκετά τυχερή να συναντήσω τη δική μου. Ο @shamandurek άλλαξε τη ζωή μου, όπως κάνει και με τόσες άλλες. Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχει πράγματι έρωτας δίχως όρους σε αυτόν τον πλανήτη. Με αποδέχεται στο σύνολό μου, χωρίς ερωτήσεις και φόβο. Με κάνει να γελώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, διαθέτει την πιο βαθιά σοφία για να μοιραστεί»…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απαντώντας σε όσους έσπευσαν να την επικρίνουν για τη δουλειά του αγαπημένου της, η πριγκίπισσα συνέχισε: «Και σε εκείνους που νιώθουν την ανάγκη να ασκήσουν κριτική: συγκρατηθείτε! Δεν είναι δική σας δουλειά να διαλέξετε για μένα ή να με κρίνετε. Δεν επιλέγω τον άνδρα μου για να ικανοποιήσω οποιονδήποτε από εσάς, ή τις νόρμες και τα ''κουτιά'' που επιλέξατε στο μυαλό σας για να με κλείσετε (…) Επιλέγω από έρωτα. Αυτό είναι. Ο σαμάνος Ντουρέκ είναι ο άνθρωπος με τον οποίο χαίρομαι να περνώ τον χρόνο μου, που με γεμίζει. Σας ευχαριστώ που σέβεστε τις κινήσεις μου και την επιλογή του συντρόφου μου. Το μόνο που ξέρω αυτή τη στιγμή είναι ότι αγαπιόμαστε κι είμαι υπερευτυχισμένη».

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ έχει συνηθίσει να προκαλεί ντόρο με τις κινήσεις της. Έχει δεχθεί φραστικά πυρά επειδή περιγράφει εαυτήν ως «μέντιουμ». Προ τριετίας, το δικαστήριο του Στέμματος στη Νορβηγία απεφάνθη ότι η πριγκίπισσα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τον βασιλικό της τίτλο για «εμπορικούς» σκοπούς.

Ποιος είναι ο σαμάνος που έκλεψε την καρδιά της Νορβηγίδας πριγκίπισσας

Ο Βέρετ γεννήθηκε στο Σακραμέντο των ΗΠΑ το 1974 και υποστηρίζει ότι ήταν μόλις πέντε ετών όταν αντιλήφθηκε τις «σαμανιστικές» του ικανότητες, αν και περίμενε άλλα έξι χρόνια για να αρχίσει να τις καλλιεργεί.

Περιγράφει εαυτόν ως «σαμάνο έκτης γενιάς». Ο πατέρας του ήταν μηχανικός από την Αϊτή με αφρικανικές ρίζες και η μητέρα του, Βερούσκα, είχε ρίζες ινδιάνικες και νορβηγικές. Η θεία του, Σίρλεϊ, ήταν φημισμένη μετζοσοπράνο. Ο γκουρού, που έχει την έδρα του στο Los Angeles, έχει γράψει βιβλία όπως το «Spirit Hacking», και μεταξύ των διάσημων πελατισσών του περιλαμβάνονται η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Σέλμα Μπλερ, η Νίνα Ντόμπρεβ και η Ροζάριο Ντόουσον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, ο αγαπημένος της,  ο Αμερικανός σαμάνος Ντουρέκ Βέρετ και μια από τις διάσημες πελάτισσές του, η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.
Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, ο αγαπημένος της, Αμερικανός σαμάνος Ντουρέκ Βέρετ και μια από τις διάσημες πελάτισσές του, η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.

Έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πώς καταφέρνει να βοηθά τους ασθενείς του να βγάζουν, κάνοντας εμετό, τα «δηλητήρια» από μέσα τους και λέει ότι έχει πάντα έναν κουβά στις συνεδρίες μαζί τους, σε περίπτωση που τον χρειαστούν.

Ο αγαπημένος της Νορβηγίδας πριγκίπισσας υποστηρίζει ότι κάποτε αναστήθηκε, αφού συνήλθε από κώμα στο οποίο είχε πέσει επί έναν μήνα, και διέψευσε τους γιατρούς έξι ειδικοτήτων που του έδιναν ένα μήνα ζωής.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντουρέκ έχει πει ότι τον ελκύουν ερωτικά άτομα και των δύο φύλων. Δεν έχει αναφέρει τίτλους σπουδών, πέρα από το ότι φοίτησε «στο σχολείο τού να αγαπάς τους πάντες, και της ταπεινοφροσύνης» και σε Λύκειο στο Σαν Ματέο της Καλιφόρνιας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι η γοητεία του πηγάζει από το γεγονός ότι είναι πολύ ανθρώπινος και περπατημένος», είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου, μέσω εκπροσώπου της, για τον Βέρετ στους «New York Times». «Αγκαλιάζει και δέχεται αγκαλιές με την απλότητα ενός παιδιού. Έχει μια καθαρή καρδιά κι αφοπλίζει με το μεγάλο του χαμόγελο, αλλά μπορεί να σου πει τα πάντα για τον εαυτό σου, απλώς αγγίζοντας τα οστά στο χέρι σου», πρόσθεσε.

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας με τις τρεις κόρες της και τον αγαπημένο της
Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας με τις τρεις κόρες της και τον αγαπημένο της / Φωτογραφία: Instagram

Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ είχε παντρευτεί στο παρελθόν τον συγγραφέα Άρι Μπεν, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες: τη 19χρονη σήμερα Μοντ Αντζέλικα, τη 17χρονη Λία Ιζαντόρα και τη 13χρονη Έμα Ταλούλα. Χώρισαν το 2017 και δύο χρόνια αργότερα ο πρώην άνδρας της, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 47 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ