Ειδικός δείχνει το μυστικό για να δείχνετε πάντα ωραίοι στις φωτογραφίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ειδικός δείχνει το μυστικό για να δείχνετε πάντα ωραίοι στις φωτογραφίες [βίντεο]

Η Άννα επεσήμανε τη σημασία της τοποθέτησης των χεριών σας σε κολακευτική θέση
Η Άννα επεσήμανε τη σημασία της τοποθέτησης των χεριών σας σε κολακευτική θέση / Φωτογραφία: Anna Bey
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «προπονήτρια» κομψότητας αποκάλυψε τις συμβουλές πόζας που πρέπει να γνωρίζουν όλοι για να εξασφαλίσουν ότι θα δείχνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό στις φωτογραφίες.

Η Anna Bey, η οποία μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Γενεύης, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube για να εξηγήσει πώς μπορεί ο καθένας να βελτιώσει τις φωτογραφίες του -με τις προτάσεις της να περιλαμβάνουν το «smizing», αλλά και το να μην πιέζετε ποτέ τα χέρια σας στο σώμα σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ειδικός διαθέτει πάνω από 1,4 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, όπου μοιράζεται βίντεο αυτοβοήθειας για να διεισδύσετε στην υψηλή κοινωνία, να έχετε καλή εθιμοτυπία σε σικ περιβάλλοντα και να ζείτε έναν «θηλυκό τρόπο ζωής».

Παρακάτω ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές της για όταν ποζάρετε για φωτογραφίες -από το να κρατάτε τα δάχτυλά σας έξω από τις τσέπες σας μέχρι το να γέρνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην πιέζετε τα χέρια σας στο σώμα σας

Η Anna προτείνει αρχικά να τοποθετείτε τα χέρια σας στους γοφούς σας για να τονίσετε τη μέση σας, ειδικά όταν φοράτε ογκώδη ρούχα.

Στη συνέχεια σημείωσε τη σημασία της τοποθέτησης των χεριών σας σε κολακευτική θέση -επιμένοντας ότι όταν κοιτάτε στο πλάι, με το ένα σας χέρι προς την κάμερα, δεν πρέπει ποτέ να το πιέζετε στο σώμα σας.

«Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι πιέζουν το μπράτσο προς το σώμα τους, κάνοντας το χέρι να φαίνεται πολύ χοντρό, αν και δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο χοντρό. Πάντα να δίνετε προσοχή αν βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Οπότε απλά μην το πιέζετε, αντιθέτως κρατήστε το λίγο ψηλά, ακόμα κι αν δεν το αισθάνεστε φυσικό».

Η Άννα επεσήμανε τη σημασία της τοποθέτησης των χεριών σας σε κολακευτική θέσ
Η Άννα (στη φωτογραφία) επεσήμανε τη σημασία της τοποθέτησης των χεριών σας σε κολακευτική θέση - επιμένοντας ότι όταν κοιτάτε στο πλάι, με το ένα σας χέρι προς την κάμερα, δεν πρέπει ποτέ να το πιέζετε στο σώμα σας.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοποθετήστε τα χέρια σας κατά μήκος του μηρού σας

Σχολιάζοντας περαιτέρω το πού είναι καλύτερο να τοποθετείτε τα χέρια σας όταν ποζάρετε για μια φωτογραφία, η Άννα είπε: «Προσωπικά μου αρέσει να τοποθετώ τα χέρια μου κατά μήκος του σώματός μου.

Μου αρέσει να τοποθετώ το ένα στο γοφό μου, στη μέση μου, αλλά μου αρέσει επίσης να βάζω το χέρι μου λίγο στο μηρό μου, φυσικά».

Πρόσθεσε ότι το να σταυρώνεις τα χέρια σου πάνω στο στήθος σου δεν είναι «πάντα μια καλή πόζα για να κάνεις», επειδή μοιάζει σαν να προστατεύεις τον εαυτό σου από κάποιον.

«Φαίνεσαι λίγο αμυντική σε αυτή τη στάση, όσον αφορά τη γλώσσα του σώματος», είπε η Anna. «Αλλά επίσης, αν το σκεφτείτε έτσι, επειδή αυτό το χέρι γίνεται το πιο κοντινό σε απόσταση από την κάμερα, καταλήγει να φαίνεται μεγαλύτερο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Άννα έδειξε πού είναι καλύτερο να τοποθετείτε τα χέρια σας όταν ποζάρετε για μια φωτογραφία
Σχολιάζοντας περαιτέρω το πού είναι καλύτερο να τοποθετείτε τα χέρια σας όταν ποζάρετε για μια φωτογραφία, η Άννα είπε ότι «προσωπικά μου αρέσει να τοποθετώ τα χέρια μου κατά μήκος του σώματός μου».

Τοποθετήστε το πόδι σας μπροστά σας

Σε μία από τις συμβουλές της για να βρείτε μια κολακευτική πόζα, η Anna προτείνει να γείρετε το σώμα σας αντί να κοιτάτε την κάμερα κατά μέτωπο.

«Κάθε φορά που τοποθετείτε το ένα πόδι μπροστά σας, καταλήγετε να φαίνεστε ψηλότερη και φυσικά, επίσης, πιο λεπτή», είπε η προπονήτρια κομψότητας.

«Απλά τοποθετήστε ελαφρά, φυσικά το πόδι σας λίγο μπροστά σας. Μου αρέσει επίσης να δίνω μια μικρή έμφαση στο ισχίο μου και να σπρώχνω το ισχίο μου προς τα έξω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η προπονήτρια κομψότητας είπε ότι ένα άτομο μπορεί να φαίνεται «ψηλότερο και πιο λεπτό» τοποθετώντας το ένα πόδι μπροστά του
Η προπονήτρια κομψότητας είπε ότι ένα άτομο μπορεί να φαίνεται «ψηλότερο και πιο λεπτό» τοποθετώντας το ένα πόδι μπροστά του

Τεντώστε το πηγούνι σας προς τα εμπρός και μη φοράτε ζιβάγκο

«Οι κομψές γυναίκες έχουν μεγάλη επίγνωση του πηγουνιού και του λαιμού τους κάθε φορά που φωτογραφίζονται».

«Κάθε φορά που βγάζουμε μια φωτογραφία, τεντώνουμε το πηγούνι μας προς τα εμπρός και το γέρνουμε ελαφρώς. Και πάντα να σκέφτεστε να επιμηκύνετε το λαιμό σας και να γυρίσετε πίσω τους ώμους σας. Θέλετε να έχετε καλή στάση του σώματος και θέλετε πραγματικά να επιμηκύνετε το λαιμό σας, κάνοντάς τον μακρύτερο. Και θέλετε επίσης να βάζετε το πηγούνι λίγο μπροστά».

Η Άννα πρόσθεσε ότι οι κομψές γυναίκες αποφεύγουν να φορούν ζιβάγκο όταν ποζάρουν για φωτογραφίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αν ξέρετε ότι πρόκειται να σας βγάλουν πολλές φωτογραφίες μια μέρα, ή ας πούμε ότι πρόκειται να ποζάρετε για ένα πορτρέτο, μη φοράτε ζιβάγκο γιατί αυτό θα σας κόψει και θα σας κάνει να φαίνεστε συμπαγής. Πάντα να φοράτε κάτι με λίγο χώρο [όπως ένα ρούχα με λαιμόκοψη V] για να δείχνετε πιο ωραίοι».

«Οι κλασάτες γυναίκες προσέχουν πολύ το πηγούνι και το λαιμό τους κάθε φορά που φωτογραφίζοντα», αποκάλυψε η προπονήτρια κομψότητας.
«Οι κλασάτες γυναίκες προσέχουν πολύ το πηγούνι και το λαιμό τους κάθε φορά που φωτογραφίζοντα», αποκάλυψε η προπονήτρια κομψότητας.

Τραβήξτε τη φωτογραφία από σημείο ελαφρώς χαμηλά

Μοιραζόμενη τους κανόνες της για τη γωνία λήψης, η Άννα είπε: «Κανείς δεν φαίνεται πραγματικά καλός όταν τραβάτε εικόνες από ψηλά. Δεν φαίνεται πραγματικά φυσικό και σας κάνει να φαίνεστε πιο κοντή και δεν είναι απαραίτητα κολακευτικό.

Το δεύτερο είναι όταν την τραβάς από πολύ χαμηλά, όπου, εντάξει, μπορεί να φαίνεσαι λίγο ψηλός, αλλά φαίνεται πολύ αφύσικο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρότασή μου είναι για τις κυρίες που είναι μικροκαμωμένες ή για τις κυρίες που θέλουν να φαίνονται ψηλότερες, η λήψη λίγο από κάτω θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα και ως αποτέλεσμα θα φαίνεστε ψηλότερες.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η κάμερα δεν είναι επίσης πολύ κεκλιμένη προς τα πίσω ή προς τα εμπρός. Μερικοί άνθρωποι έχουν την κακή συνήθεια να γέρνουν, ας πούμε το smartphone, όταν σας φωτογραφίζουν. Προσωπικά δεν μου αρέσει. Μου αρέσει να είναι ευθεία, γιατί αυτό δίνει πιο φυσική εμφάνιση».

Μοιραζόμενη τους κανόνες της για την οπτική γωνία της κάμερας, η Άννα είπε ότι «κανείς δεν φαίνεται πραγματικά καλός» όταν οι φωτογραφίες λαμβάνονται από ψηλά.
Μοιραζόμενη τους κανόνες της για την οπτική γωνία της κάμερας, η Άννα είπε ότι «κανείς δεν φαίνεται πραγματικά καλός» όταν οι φωτογραφίες λαμβάνονται από ψηλά.

Γείρετε τα πόδια σας όταν κάθεστε

«Κυρίες μου, δώστε προσοχή όταν κάθεστε, γιατί όταν τα γόνατά σας είναι στραμμένα προς την κάμερα, ευθεία, στην πραγματικότητα δεν είναι κολακευτικό», αναφέρει η προπονήτρια κομψότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποστηρίζει ότι «η προσοχή θα εστιάζεται στα σημεία των γονάτων σας και στην πραγματικότητα θα φαίνονται μεγαλύτερα».

«Θα πρέπει πάντα να τα γέρνετε λίγο, ώστε να είναι διαγώνια», είπε η Anna, πριν εξηγήσει ότι θα πρέπει επίσης να έχετε το ένα σας πόδι λίγο πιο μπροστά «γιατί αυτό θα δώσει την οπτική ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σας είναι πιο μακριά».

 πρότεινε επίσης να γείρετε το σώμα όταν κάθεστε έτσι ώστε τα γόνατα να μην είναι στραμμένα απευθείας προς την κάμερα
Εν τω μεταξύ, πρότεινε επίσης να γείρετε το σώμα όταν κάθεστε έτσι ώστε τα γόνατα να μην είναι στραμμένα απευθείας προς την κάμερα

«Smize» και όχι Smile

Για όσους δεν τους αρέσει να χαμογελούν στην κάμερα -ίσως λόγω των δοντιών τους ή επειδή θεωρούν ότι «διευρύνει το πρόσωπό τους»- η Anna έχει μια λύση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορείτε να χαμογελάσετε με τα μάτια, απλά σηκώστε λίγο τα χείλη σας».

Ωστόσο, η προπονήτρια κομψότητας προειδοποίησε για το «σέξι πρόσωπο», εξηγώντας: «Αν πρέπει να το κάνετε, κάντε το σε μια κατάσταση όπου αυτό έχει νόημα».

Η Άννα χαμογελά ελαφρά στην κάμερα
Για όσους δεν τους αρέσει να χαμογελούν στην κάμερα -ίσως λόγω των δοντιών τους ή επειδή αισθάνονται ότι «διευρύνει το πρόσωπό τους»- η Άννα έχει μια λύση.

«Ωστόσο, βλέπουμε πολύ, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σέξι πρόσωπο. Κυρίες μου, κάντε το σέξι πρόσωπο με προσοχή. Δεν είναι πάντα κατάλληλο να το κάνετε. Το σέξι πρόσωπο έχει μόνο λίγες περιπτώσεις και αυτή είναι όταν στέλνετε μια χαριτωμένη φωτογραφία σε κάποιον που θέλετε να φλερτάρετε λίγο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογραφίες πόζα πόζες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ