Απίθανο: Η τεχνητή νοημοσύνη απαντά πώς φαντάζονται οι Αμερικανοί τους Ευρωπαίους -Η φωτό του Έλληνα - iefimerida.gr

Απίθανο: Η τεχνητή νοημοσύνη απαντά πώς φαντάζονται οι Αμερικανοί τους Ευρωπαίους -Η φωτό του Έλληνα

Έτσι φαντάζεται η ΑΙ τους Γάλλους τουρίστες στις ΗΠΑ
Έτσι φαντάζεται η ΑΙ τους Γάλλους τουρίστες στις ΗΠΑ / Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον δύο εκατομμύρια τουρίστες από την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο επισκέπτονται ετησίως τις Ηνωμένες Πολιτείες για να δουν τα αξιοθέατα και να γνωρίσουν την κουλτούρα και το φαγητό τους.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί έχουν διαμορφώσει τις δικές τους απόψεις για το πώς θεωρούν ότι είναι το στερεότυπο του κάθε επισκέπτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την τεχνητή νοημοσύνη να δίνει μια εικόνα από αυτούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η Daily Mail ρώτησε το Midjourney, ένα σύστημα που δημιουργεί εικόνες με βάση δακτυλογραφημένες προτροπές, πώς πιστεύουν οι Αμερικανοί ότι είναι οι τουρίστες από κάθε χώρα που επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με την τεχνητή νοημοσύνη, οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι οι Γάλλοι ντύνονται εντυπωσιακά ακόμη και όταν κάνουν πεζοπορία στο Γκραν Κάνιον και οι Σκωτσέζοι φορούν το παραδοσιακό κιλτ όπου κι αν πάνε, ακόμα και στο μετρό της Νέας Υόρκης. Όσο για τους Έλληνες, προχωρήστε παρακάτω και θα δείτε.

Η AI φαντάζεται τους Ευρωπαίους τουρίστες στις ΗΠΑ

Σκωτσέζοι τουρίστες

Η τεχνητή νοημοσύνη επαναπροσδιόρισε πώς νομίζει ο Αμερικανός ότι μοιάζει ένας τουρίστας από τη Σκωτία, δημιουργώντας έναν νεαρό άνδρα που φοράει το παραδοσιακό κιλτ ενώ ταξιδεύει στο μετρό της Νέας Υόρκης. Πάνω από 350.000 Σκωτσέζοι επισκέπτονται τις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάλλοι τουρίστες
Οι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι οι Γάλλοι ντύνονται καλά όπου κι αν πάνε. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη, ένας Γάλλος φοράει τη μαρινιέρα ακόμη κι όταν επισκέπτεται το Γκραν Κάνιον.

Ολλανδοί τουρίστες
Οι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι όλοι οι Ολλανδοί τουρίστες φορούν ξύλινα παπούτσια και σκούφους. Τα στοιχεία δείχνουν πως περισσότεροι από 111.000 Ολλανδοί επισκέπτονται κάθε χρόνο τις ΗΠΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολωνοί τουρίστες
Πώς φαντάζονται οι Αμερικανοί τους Πολωνούς άνδρες; Με μακριά, σκούρα γένια.

Αυστριακοί τουρίστες
Από την άλλη, θεωρούν πως οι Αυστριακοί τουρίστες έχουν ξανθά μαλλιά και φορούν πάντα κάποιο ροζ ρούχο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βούλγαροι τουρίστες
Αν και πάνω από το 80% των Βουλγάρων έχουν σκούρα μαλλιά, η τεχνητή νοημοσύνη θεωρεί πως οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι όσοι επισκέπτονται τη χώρα έχουν ξανθές μπούκλες.

Κροάτες τουρίστες
Η AI πιστεύει ότι οι τυπικοί Κροάτες τουρίστες θα φορούσαν ρούχα που σίγουρα θα έφεραν επάνω τους την αμερικανική σημαία, όταν επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δανοί τουρίστες
Οι Δανοί έχουν σκανδιναβική καταγωγή, με την πλειονότητα να έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια - ίσως έτσι τους βλέπουν οι Αμερικανοί.

Εσθονοί τουρίστες
Εδώ είναι δύο Εσθονοί που επισκέπτονται ένα φεστιβάλ στις ΗΠΑ, και σύμφωνα με το πώς τους βλέπουν οι Αμερικανοί, η AI δημιούργησε ένα ζευγάρι με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φινλανδοί τουρίστες
Η Φινλανδία βρίσκεται στη βόρεια Ευρώπη και οι περισσότεροι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι οι Φινλανδοί τουρίστες είναι πάντα ντυμένοι για τον χειμώνα - όπου κι αν πάνε. Περισσότεροι από 29.000 Φινλανδοί έκαναν διακοπές στις ΗΠΑ το 2020.

Ιρλανδοί τουρίστες
Οι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι οι Ιρλανδοί τουρίστες έχουν έρθει στις ΗΠΑ μόνο για να διασκεδάσουν. Η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε μια εικόνα τριών ατόμων που πίνουν μπύρα σε μια ηλιόλουστη μέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιταλοί τουρίστες
Όσο για τους Ιταλούς, οι Αμερικανοί θεωρούν πως είναι ακριβώς όπως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε μια εικόνα ενός ζευγαριού που κάθεται έξω από μια καφετέρια, η οποία θα μπορούσε να βρίσκεται στη Μικρή Ιταλία της Νέας Υόρκης. Πριν από την πανδημία εκατομμύρια Ιταλοί συνέρρεαν στις ΗΠΑ για διακοπές, αλλά ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί έκτοτε σε 135.000 το 2021.

Άγγλοι τουρίστες
Οι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι οι Άγγλοι είναι εξίσου περήφανοι για τη χώρα τους με τους ίδιους. Η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε ένα στιγμιότυπο δύο ανδρών που φορούν με περηφάνια τη σημαία τους. Οι ΗΠΑ κατέγραψαν περίπου 730 χιλιάδες ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο το 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έλληνες τουρίστες
Οι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι όλοι οι Έλληνες τουρίστες θα αρπάξουν κάθε ευκαιρία για να βγάλουν τα πουκάμισά τους. Η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε μια εικόνα αυτού του άνδρα από την Ελλάδα που επισκέπτεται το Τέξας κάνοντας διακοπές.

Πορτογάλοι τουρίστες
Οι Αμερικανοί μπορεί να πιστεύουν ότι οι περισσότεροι Πορτογάλοι τουρίστες έχουν σκούρα μαλλιά και λεπτό σώμα, όπως δημιούργησε η AI σε αυτή την εικόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γερμανοί τουρίστες
Οι απόψεις των Αμερικανών για τους Γερμανούς τουρίστες πρέπει να είναι ότι όλοι έχουν ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Ο άνδρας σε αυτή τη φωτογραφία φοράει επίσης κάτι που φαίνεται να είναι ένα παραδοσιακό γερμανικό καπέλο, ενώ οι δύο τους επισκέπτονται ένα φεστιβάλ στις ΗΠΑ.

Σουηδοί τουρίστες
Οι Αμερικανοί πρέπει να πιστεύουν ότι όλοι οι Σουηδοί άνδρες έχουν γένια λόγω του κρύου καιρού στη χώρα της βόρειας Ευρώπης. Εδώ, αυτός ο άνδρας φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει τη βόλτα του αφού μόλις έφτασε στις ΗΠΑ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισπανοί τουρίστες
Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι οι Ισπανοί τουρίστες θα φέρουν την ιδιόρρυθμη φλόγα τους μαζί τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την AI. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περισσότεροι από 182.000 άνθρωποι από την Ισπανία επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ το 2021.

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ