Διεθνώς καταξιωμένη γλύπτρια, υποψήφια με τη ΝΔ -Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξανδρου Τσουβέλα, Ευαγγελία Καρύδη - iefimerida.gr

Διεθνώς καταξιωμένη γλύπτρια, υποψήφια με τη ΝΔ -Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξανδρου Τσουβέλα, Ευαγγελία Καρύδη

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη, σε πρόσφατη έξοδό τους
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη, σε πρόσφατη έξοδό τους / Φωτογραφία: Ndpphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι γνωστός για το πηγαίο χιούμορ του, τις παραστάσεις του, τα βίντεό του και ένας άνθρωπος που όλοι έχουμε συνδέσει με στιγμές διασκέδασης και ακραίου γέλιου.

Πέραν της δημόσιας επαγγελματικής του εικόνας σπάνια έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα με οποιονδήποτε τρόπο.

Μια πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας με τη σύντρόφό του, Ευαγγελία Καρύδη, που καταγράφηκε από τον φακό του NDP, αποτύπωσε μια πτυχή της προσωπικής του ζωής και έκανε ευρύτερα γνωστή τη σχέση ενός ζευγαριού καλλιτεχνών που δεν έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα παρότι και οι δύο είναι προσωπικότητες που απασχολούν σε ξεχωριστούς τομείς. Με κοινή εκκίνηση την καλλιτεχνική έκφραση αλλά προερχόμενοι από δύο τελείως διαφορετικά σημεία του καλλιτεχνικού φάσματος, η Ευαγγελία Καρύδη είναι διεθνούς φήμης γλύπτρια και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους stand up commedian, έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα, χωρίς υπερβολές και προκλήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη, σε πρόσφατη έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη, σε πρόσφατη έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας

Η «συνοδοιπόρος» του Αλέξανδρου Τσουβέλα στη ζωή

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας πριν από λίγους μήνες είχε αναφερθεί δημοσίως στη σύντροφό του, μιλώντας, σε μια σπάνια στιγμή, για την προσωπική του ζωή, στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυ Παραδεισανού στο YouTube.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας με τη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη

Εκεί αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Ευαγγελία Καρύδη, τονίζοντας πως είναι τιμή του να τον έχει επιλέξει για «συνοδοιπόρο», μιλώντας για τη σχέση τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε συνοδοιπόροι, είναι τιμή μου, γιατί αυτή είναι κορυφαία γλύπτρια και έχει κερδίσει βραβεία, παγκόσμια χρυσά μετάλλια και έχει αγάλματα παντού. Ντρέπεται να το λέει και, όταν το λέω εγώ στις συνεντεύξεις, το πάει παρακάτω γιατί δεν μπορεί την προβολή. Τη θαυμάζω γι’ αυτό που κάνει, γι’ αυτό που είναι», δήλωσε.

Σε άλλη εκπομπή, και συγκεκριμένα στη «Super Κατερίνα», μίλησε και πάλι για την τέχνη της, εκφράζοντας τον θαυμασμό του. «Είναι φοβερό το γεγονός ότι παίρνει μια άμορφη μάζα και δημιουργεί αγάλματα. Είναι ωραίο να περπατάς στην Κέρκυρα και να βλέπεις κόσμο να φωτογραφίζεται δίπλα σε κάτι που μένει για πάντα στον χρόνο».

Όσο για το θέμα του γάμου, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει πει χαρακτηριστικά ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη για έναν συμβατικό γάμο. «Είμαστε μαζί για αρκετό καιρό και ζούμε σαν παντρεμένοι, δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι», έχει δηλώσει σε άλλη του συνέντευξη.

Ποια είναι η Ευαγγελία Καρύδη

Η Ευαγγελία Καρύδη, βέρα Κερκυραία, σπούδασε στην περίφημη Ακαδημία Julien στο Παρίσι, με δάσκαλο τον Almo Del Debbio.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι βραβευμένη καλλιτέχνιδα, με κορυφαία διάκριση το Χρυσό Μετάλλιο στην Μπιενάλε της Φλωρεντίας το 2005. Μιλά άπταιστα 3 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά), ενώ τα έργα της κοσμούν κεντρικά σημεία του νησιού της, όπως η προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια στην Ιόνιο Ακαδημία, αλλά και χώρους στο εξωτερικό, όπως πανεπιστήμια στις ΗΠΑ.

Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις από το Λούβρο μέχρι την Αλεξάνδρεια, ενώ τα έργα της έχουν ταξιδέψει σε Αίγυπτο, Ιταλία και Αγγλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται επίσης για ένα πολιτικοποιημένο άτομο, με ισχυρή άποψη την οποία εκφράζει μέσα από τα social media, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην πατρίδα της την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ