Το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο χώρισε και βρήκε νέο σύντροφο - Πώς είναι σήμερα, άλλαξε εντελώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο χώρισε και βρήκε νέο σύντροφο - Πώς είναι σήμερα, άλλαξε εντελώς [εικόνες]

Το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο έχει αλλάξει πολύ
Το πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο έχει αλλάξει πολύ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατέχει τον τίτλο του «πιο τριχωτού κοριτσιού στον κόσμο» αλλά η 25χρονη σήμερα Σουπάτρα Σουσουφάν δεν μοιάζει καθόλου με τις φωτογραφίες εκείνης της εποχής.

Η Σουπάτρα, ή αλλιώς Νάτι, από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, είχε παντρευτεί πριν από 7 χρόνια «τον έρωτα της ζωής της», ωστόσο, όπως μπορεί να δει κάποιος στις αναρτήσεις της, φαίνεται πως χώρισε και έχει βρει έναν νέο σύντροφο, με τον οποίο έχει μάλιστα συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει το «πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο»

Η Σουπάτρα πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική πάθηση που ονομάζεται σύνδρομο Άμπρας, γνωστό και ως σύνδρομο λυκανθρώπων, μια μορφή υπερτρίχωσης που προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη των τριχών του σώματος.

Η κάτοχος του τίτλου «πιο τριχωτό κορίτσι στον κόσμο» που της απένειμε η οργάνωση των Ρεκόρ Γκίνες το 2010 βγάζει πυκνές τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη της. Φαίνεται όμως πως τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αλλάξει και να απαλλαχθεί από τις τρίχες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου

Έχει γυρίσει επίσης σελίδα στη ζωή της μετά τον γάμο που ανακοίνωσε η ίδια στο Facebook πριν από 7 χρόνια, και τώρα ποζάρει ερωτευμένη στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου, με τον οποίο όπως αποκάλυψε είναι μαζί 7 μήνες. Σε μια φωτογραφία μάλιστα που τον κρατάει στην αγκαλιά της, η λεζάντα γράφει: «Ευτυχισμένη επέτειος 7 μηνών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λέει η ίδια

Το 2010 η Σουπάτρα πήρε επίσημα τον τίτλο του «πιο τριχωτού κοριτσιού στον κόσμο». Σε ανάρτηση που είχε κάνει το Ρεκόρ Γκίνες τότε, η έφηβη είχε δηλώσει ότι αισθάνεται πως η κατάστασή της την κάνει «ξεχωριστή».

«Δεν αισθάνομαι διαφορετική από οποιονδήποτε άλλον και έχω πολλούς φίλους στο σχολείο. Το ότι είμαι τριχωτή με κάνει ξεχωριστή, αλλά αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου».

Ωστόσο, μίλησε και για το bullying που έχει δεχτεί. « Υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που συνήθιζαν να με πειράζουν και να με αποκαλούν πιθηκομούρα, αλλά δεν το κάνουν πια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ