Στην προσωπική του ζωή αναφέρθηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα Αργά».
Μιλώντας για τη ζωή του, παραδέχτηκε ότι έχει ερωτευτεί δύο φορές, προσθέτοντας ότι «η καψούρα είναι μία κατάσταση νοσηρή».
«Ο έρωτας με την έντονη έννοιά του, η καψούρα, είναι μία κατάσταση νοσηρή και αυτό φαίνεται από την ανελευθερία που αισθάνεται το άτομο. Έχω ερωτευτεί δύο φορές πολύ στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ ερωτικά στη ζωή μου και ό,τι κάνω το κάνω με έναν ερωτισμό. Όλα θέλω να τα κάνω έτσι. Αυτό ξεκινάει και από τη διάθεση τού ότι θέλω να αυξήσω την αγάπη στους ανθρώπους μου και σε οτιδήποτε γύρω μου. Αυτό γίνεται μέσα από τη βοήθεια την ερωτική. Ο έρωτας έχει μια ευγένεια» είπε αρχικά ο Πέτρος Γαϊτάνος, και συνέχισε:
«Είχα πάντα την άποψη ότι είναι μια κατάσταση ψευδαίσθησης. Αυτή η υπερβολή δεν είναι πραγματικότητα. Μέσα σε σοκάκια ψευδαισθήσεων πάντα καραδοκούν κίνδυνοι και χρειαζόμαστε προσοχή οι άνθρωποι. Αυτή η αφέλεια και η ανωριμότητα τού να τα κάνουμε όλα, νομίζοντας πως είμαστε τέλειοι και γνωρίζουμε και κινούμαστε πάντα αγαθά, είναι επικίνδυνο».