Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθαναν οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου - iefimerida.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθαναν οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου

θεατρικη σκηνη
Θέατρο / Φωτογραφία αρχείου / Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος δύο ηθοποιών που είχαν διαγράψει τη δική τους πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Όπως γνωστοποίησε, μέσω Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ο χώρος του θεάματος αποχαιρετά τον Σάββα Γεωργιάδη και την Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Μας πληροφόρησαν για τις 2 θλιβερές αποχωρήσεις από την ζωή δύο αθόρυβων συναδέλφων μας ..Του κυρίως θεατρικού ηθοποιού Σάββα Γεωργιάδη , παλιού μέλους του ΣΕΗ , με σποραδικές εμφανίσεις σε τηλεόραση και κινηματογράφο που γεννήθηκε στις 25 Γενάρη του 37, και της δυστυχώς νεώτερης Γαρυφαλλιάς Παναγιωτοπούλου που έφυγε ξαφνικά και η τελευταία της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στην παράσταση του Δημήτρη Γιώτη Βlack out. H εξόδιος ακολουθία για τον αγαπητό Σάββα θα γίνει στις 10 το πρωί στις 9 Ιουλίου από το κοιμητήριο του Βύρωνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ηθοποιοί νεκροί θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ