Στη μάχη πατάτας και γλυκοπατάτας ποια στέφεται νικήτρια; Από όλους τους βασικούς υδατάνθρακες, οι πατάτες είναι σίγουρα αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μπορούν να γίνουν ψητές, τηγανητές, βραστές, πουρέ και να καρυκευτούν με ό,τι βάλει ο νους σας, από βούτυρο μέχρι μπαχαρικά και τυρί.
Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες ποικιλίες τους και είναι και εξαιρετικά θρεπτικές. Είναι γεμάτες φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιδιότητες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Διαβάστε στο Bovary.gr ποια από τις δύο έχει τα περισσότερα διατροφικά οφέλη.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο