Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η ηθοποιός Ελένη Σακκά και ο εγκληματολόγος Θωμάς Πεσλής, με την νύφη να εντυπωσιάζει.
Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της «Μαίρης» στην τηλεοπτική σειρά «Μπαμπά σ’ αγαπώ» και ο σύντροφός της είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και τώρα αποφάσισαν να κάνουν και τον θρησκευτικό, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Άρτα.
Το ρομαντικό νυφικό της ηθοποιού
Η νύφη, η οποία έλαμπε από ευτυχία επέλεξε για τη μεγάλη μέρα ένα σατέν νυφικό της Vasia Tzotzopoulou, το οποίο συνδύασε με μια εντυπωσιακή πλισέ μπέρτα αντί για το κλασικό πέπλο. Η ανθοδέσμη της αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού.
Στο πλευρό τους βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο ανάμεσα σε αυτά: η Αθηνά Ροδίτου, ο Μάριος Μαριόλος, η Έλενα Σαλαμπάση και η Ελισάβετ Γιαννάκου, οι οποίοι μοιράστηκαν τη χαρά του ζευγαριού και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία.
Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο γαμήλιο γλέντι, με μουσική, χορό και αστείρευτο κέφι, όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι γιόρτασαν μέχρι αργά τη νέα αρχή της κοινής τους πορείας.
Η Ελένη Σακκά και ο Θωμάς Πεσλής από την Άρτα μετακόμισαν στην Αθήνα, με την ηθοποιό να σπουδάζει παιδαγωγική και τεχνολογική εκπαίδευση στην Αθήνα, πριν ακολουθήσει την υποκριτική, ενώ ο σύζυγός της σπούδασε Εγκληματολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο της ηθοποιού