Παντρεμένο ζευγάρι προσκάλεσε άλλη μια γυναίκα στη σχέση τους -Το τρίο μεγαλώνει τώρα μαζί 5 παιδιά | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Παντρεμένο ζευγάρι προσκάλεσε άλλη μια γυναίκα στη σχέση τους -Το τρίο μεγαλώνει τώρα μαζί 5 παιδιά

Το τρίο βγάζει σέλφι
Το τρίο δηλώνει πως ζει μια ευτυχισμένη ζωή / Φωτογραφία: poly.in.paradise / Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα παντρεμένο ζευγάρι που είναι μαζί για περισσότερα από δέκα χρόνια, αποκάλυψε, πώς καλωσορίζοντας μια άλλη γυναίκα στη σχέση τους έχει βελτιώσει πραγματικά τη σχέση τους, ενώ περιγράφει λεπτομερώς πώς είναι η ζωή τους ως τρίο, ενώ μεγαλώνουν πέντε παιδιά μαζί.

Η 31χρονη Stephanie Alicea και ο 30χρονος Hector Alicea, από το Tampa Bay της Φλόριντα, γνωρίστηκαν ως έφηβοι το 2008 και παντρεύτηκαν μόλις δύο χρόνια αργότερα. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά: τη 12ζρονη Zoey και την 5χρονη Gabby.

Ωστόσο, στις αρχές του 2020, μετά από δέκα χρόνια γάμου, το ζευγάρι αποφάσισε ότι είχαν πάρα πολλή αγάπη για να τη μοιράζουν μόνο στην τετραμελή οικογένειά τους, οπότε πήραν την αμοιβαία απόφαση να αναζητήσουν ένα τρίτο άτομο για να φέρουν περισσότερη χαρά και αγάπη στην ήδη ευτυχισμένη σχέση τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτούς, η πολυγαμικότητα έχει να κάνει με το να μοιράζεσαι την αγάπη και την οικειότητα με ένα τρίτο άτομο με έναν πολύ πραγματικό τρόπο. Πίστευαν ότι ο περιορισμός της αγάπης τους στον εαυτό τους ενεργούσε εγωιστικά. Άρχισαν να ψάχνουν στο Facebook Dating για έναν κατάλληλο σύντροφο.

Το ζευγάρι βρήκε το προφίλ της 30χρονης ρεσεψιονίστ Carissa Barclay, από τη Φλόριντα, η οποία δήλωσε στο προφίλ της ότι ήταν πολύ ανοιχτή για να συμμετάσχει σε μια σχέση με τρία άτομα, οπότε αποφάσισαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Μετά από μια αρχική συνάντηση δύο ωρών, το τρίο γνώριζε ότι είχαν χημεία και θα προχωρούσαν σε μια σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες, το τρίο ερωτεύτηκε βαθιά και η Carissa και τα τρία της παιδιά - ο Gavin, εννέα, η Sawyer, έξι και ο Hayden, τρία - από τον προηγούμενο γάμο της, μετακόμισαν με τη Stephanie και τον Hector. Εκτοτε, η τριάδα είναι αχώριστη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν αντιμετώπισαν προκλήσεις. Για την Carissa, η συμμετοχή σε έναν δεκαετή γάμο ήταν το πιο δύσκολο μέρος της προσαρμογής στον νέο τρόπο ζωής της, καθώς η Stephanie και ο Hector έχουν μια μακρά κοινή ιστορία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ζηλεύει, αν και το τρίο λέει ότι η εξαιρετική επικοινωνία τους δεν οδήγησε σε αυτό να αποτελέσει σοβαρό ζήτημα.

Όσο για το πώς αντιμετώπισαν αυτή την απόφαση οι οικογένειές τους; Η μητέρα του Hector είναι δυσαρεστημένη με την ασυνήθιστη σχέση του γιου της. Επίσης, η Stephanie χρειάστηκε να κόψει τους δεσμούς με κάποια μέλη από την οικογένειά της, που διαφωνούν με την επιλογή της.

Ενώ τα παιδιά του τρίο έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό καλά στην αλλαγή, η Stephanie και ο Hector παραδέχονται ότι το μεγαλύτερο παιδί τους, η Zoey, δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί με τα τρία νέα αδέλφια και έναν νέο γονέα στο σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να μοιράζεσαι χώρο με τέσσερα νέα άτομα - ιδίως με την προσθήκη τριών νεότερων αδελφών - ήταν ένα σοκ γ για το νεαρό κορίτσι.

Όταν βγαίνει έξω, το τρίο συχνά τραβά τα βλέμματα από αγνώστους, ενώ δέχονυαι παρενόχληση και στο διαδίκτυο, όπου έχουν λάβει κάποια αρνητικά σχόλια από τρολ που σχολιάζουν φωτογραφίες της Stephanie και της Carissa που φιλιούνται, βάζοντας το emoji που κάνει εμετό.

«Γνωριστήκαμε στο διαδίκτυο αφού ταιριάξαμε στο Facebook Dating», είπε η Carissa. «Συναντηθήκαμε για καφέ στο Starbucks για δύο ώρες, αλλά ένιωσα σαν να ήταν λεπτά. Η συζήτηση έρρεε και υπήρχε χημεία. Η πολυγαμία για εμάς, είναι να έχεις την ικανότητα να αγαπάς περισσότερα από ένα άτομα με έναν οικείο και πολύ πραγματικό τρόπο. Είμαστε όλοι ίσοι σύντροφί, ίσοι εραστές και πιστοί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Στέφανι έπρεπε να αφήσει δύο μέλη της οικογένειας της. Είναι λυπηρό αλλά είναι η επιλογή τους. Οι γονείς μου συμφωνούν με αυτό και ο αδερφός μου δεν μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο. Οι φίλοι μου είναι σίγουρα χαρούμενοι για μένα. Ξέρουν ότι είχα μερικές τοξικές σχέσεις και είναι ενθουσιασμένοι που με βλέπουν να μου φέρονται τόσο καλά. Όταν είμαστε όλοι μαζί, οι άνθρωποι μας κοιτάζουν με σύγχυση και περιέργεια, μερικές φορές δείχνοντας ότι το εγκρίνουν αυτό, μερικές φορές εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους, αλλά κυρίως δείχνουν έλλειψη κατανόησης».

Μία από τις προκλήσεις της τριάδας ήταν ο συντονισμός των νοικοκυριών τους μαζί. «Η Steph και εγώ έχουμε δύο κορίτσια μαζί που φέραμε στη σχέση και η Carissa έχει τρία παιδιά από έναν προηγούμενο γάμο», είπε ο Hector.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τους αρέσει που έχουν περισσότερα αδέλφια - πάντα υπάρχει κάποιος να παίξουν. Μαλώνουν περιστασιακά μεταξύ τους, αλλά τι αδέλφια θα ήταν αν δεν το έκαναν; Το δυσκολότερο ήταν η προσαρμογή της μεγαλύτερης κόρης, στο να έχει τρεις γονείς. Η προεφηβεία και η προσαρμογή δεν συμβαδίζουν ακριβώς. Νομίζω ότι είμαστε όλοι πολύ καλοί στο να μιλάμε για τα συναισθήματά μας όταν προκύπτουν, συμπεριλαμβανομένης της ζήλιας. Δεν έχουμε ανοσία σε αυτό, απλά το δουλεύουμε . Η μεγάλη επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας σε μια σχέση με τρία άτομα».

Παρόλο που το τρίο έχει αποφύγει ευτυχώς την υπερβολική αρνητικότητα στο διαδίκτυο, πιστεύουν ότι υπάρχει σίγουρα μια λανθασμένη αντίληψη ότι αυτοί που βρίσκονται σε μια τέτοιου είδους σχέση είναι αυτόματα αμφιβόλου ηθικής, κάτι που είναι τελείως αναληθείς, όπως υποστηρίζουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλουμε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι η σχέση μας δεν μοιάζει με τις απεικονίσεις της πολυγαμίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης», δήλωσε ο Hector.

«Είμαστε μια κλειστή τριάδα που σημαίνει ότι δεν αναζητούμε επιπλέον syntr;ofoyw και δεν έχουμε σχέσεις εκτός της τριάδας. Δεν έχει να κάνει με το σεξ - δεν είμαστε swingers αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό.Η σχέση μας είναι πραγματική, είναι έγκυρη και φυσιολογική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τριο ζευγάρι σχέση παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ