Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο μέρος όπου πρωτογνωρίστηκαν.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ονειρικό χωριό της Φλώρινας, το Νυμφαίο, όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο Πάσχα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.
Λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, δημοσιεύτηκε το πρώτο βίντεο από την ιδιαίτερη τελετή, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πατέρας της Ελπίδας Ιακωβίδου την παρέδιδε στον γαμπρό.Το χιούμορ δεν έλειψε, καθώς όταν ο Τζώνη Καλημέρης είπε στον πατέρα της νύφης «Σε ευχαριστώ που μου την έδωσες», εκείνος απάντησε κάνοντας τον σταυρό του, με τους καλεσμένους να ξεσπούν σε γέλια.
Η νύφη φορώντας ένα νυφικό όλο δαντέλα με ίδιο πέπλο πήγε στην εκκλησία κρατώντας από το χέρι τον... σκύλο της!
Το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει απόψε τον γάμο του με πολύ κέφι και μουσική που δεν έλειψε και χθες στο pre-wedding party τους.