Ο 22χρονος που κατήγγειλε τον Μαζωνάκη είχε κάνει like σε ανάρτηση του τραγουδιστή πριν από 20 μέρες - iefimerida.gr

Ο 22χρονος που κατήγγειλε τον Μαζωνάκη είχε κάνει like σε ανάρτηση του τραγουδιστή πριν από 20 μέρες

Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης / Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη μήνυση που κατέθεσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο Παπαδόπουλος ισχυρίζεται στη μήνυση ότι ένιωσε συναισθήματα ταπείνωσης και εξευτελισμού από την υποτιθέμενη -βάσει της καταγγελίας του- συμπεριφορά του Μαζωνάκη στο πρόσωπό του.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Το 'χουμε», του Κώστα Τσουρού, όπου ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο πελάτης του μόλις 20 μέρες πριν έκανε Like σε φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη στο Instagram, την ώρα που η πλευρά του τραγουδιστή έχει καταγγείλει από την πλευρά της εκβιασμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αναρωτιέμαι πώς ένας άνθρωπος που έχει βιώσει όλα όσα περιγράφονται στη μήνυση, και δεν τα αμφισβητώ, μπορεί μετά από όλα αυτά τα συναισθήματα να κάνει like σε φωτογραφίες του Γιώργου Μαζωνάκη στο Instagram» ρώτησε ο Κώστας Τσουρός τον δικηγόρο τού καταγγέλλοντος.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης αρχικά μίλησε για τους καταγγέλλοντες βιασμούς που συνεργάζονται με τους θύτες τους και καταγγέλλουν χρόνια μετά την πράξη. Ο παρουσιαστής του απάντησε πως αυτό είναι άσχετο. Στη συνέχεια ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εικόνα για το τι συμβαίνει στο Instagram του εντολέα του και δεν μπορεί να γνωρίζει ή να ερμηνεύσει τη συγκεκριμένη κίνηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχει να κάνει με το πώς λειτουργεί ο ψυχισμός κάθε ανθρώπου. Την απάντηση για το γιατί έγινε ένα like μόνον ο ίδιος θα μπορούσε να τη δώσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα like δεν θα υποβαθμίσει μία ολόκληρη υπόθεση» είπε ο δικηγόρος του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαζωνάκης μήνυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ