Ο Τραμπ αποθέωσε τον Ρονάλντο: «Χάρη σε εσένα με σέβεται περισσότερο ο γιος μου ο Μπάρον» -Τι αποκάλυψε - iefimerida.gr

Ο Τραμπ αποθέωσε τον Ρονάλντο: «Χάρη σε εσένα με σέβεται περισσότερο ο γιος μου ο Μπάρον» -Τι αποκάλυψε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο επίσημο δείπνο του Ντόναλντ Τραμ προς τιμή του Σαουδάραβα πρίγκιπα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο επίσημο δείπνο του Ντόναλντ Τραμπ προς τιμήν του Σαουδάραβα πρίγκιπα / Φωτογραφία: AP
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποθέωσε στο χθεσινό δείπνο ο Ντόναλντ Τραμπ και αποκάλυψε ότι ο γιος του Μπάρον είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Ο 40χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παρευρέθη στo δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος στον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, και κάθισε δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο Έλον Μασκ και ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το δείπνο, που πόζαρε για μια selfie με τον επικεφαλής της Tesla, τον πρόεδρο της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο, αλλά και τη σούπερ σέξι αρραβωνιαστικιά του Χεορχίνα Ροντρίγκες, μέσα στον Λευκό Οίκο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο δείπνο, ο Ντόναλντ Τραμπ, αποθεώνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είπε: «Αυτή η αίθουσα είναι γεμάτη με τους μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου - από τον επιχειρηματικό χώρο, τον αθλητισμό… Ο γιος μου είναι μεγάλος θαυμαστής του Ρονάλντο… Ο Μπάρον τον συνάντησε και νομίζω ότι τώρα σέβεται λίγο περισσότερο τον πατέρα του - μόνο και μόνο επειδή σε σύστησα. Οπότε, θέλω να σε ευχαριστήσω που είσαι εδώ».

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ρονάλντο για τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν στις αρχές του μήνα, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία που έγινε δισεκατομμυριούχος είπε ότι θα ήθελε να συναντήσει τον Τραμπ, τον οποίο αποκάλεσε «πρόεδρο της ειρήνης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να αλλάξει ο κόσμος. Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για να γίνει αυτό… δεν μπορώ να βλέπω τηλεόραση. Μερικές φορές αρχίζω να βλέπω τις ειδήσεις και δεν μπορώ. Είναι, λοιπόν, ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελα να συναντήσω, να καθίσουμε και να κάνουμε μια ωραία συζήτηση».

Και συνέχισε: «Είτε εδώ, είτε στις ΗΠΑ, όπου θέλει εκείνος. Ξέρω ότι ήταν εδώ στη Σαουδική Αραβία με το αφεντικό μας, τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Ελπίζω κάποια μέρα να τον συναντήσω, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πράγματα να συμβούν - και μου αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα φέτος ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε μια φανέλα της Πορτογαλίας υπογεγραμμένη από τον Ρονάλντο, με το μήνυμα: «Στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ - Παίζοντας για την ειρήνη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ