Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του, Χρυσούλας Διαβάτη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να αναρρώσει.
Ο καταξιωμένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τρίτης 13 Οκτωβρίου και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η οικογένειά του, αλλά και για την πίστη του ότι η σύζυγός του θα ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
Παρά την αγωνία του, ο Νικήτας Τσακίρογλου εξήγησε ότι προσπαθεί να αντιμετωπίζει την κατάσταση με αισιοδοξία, ενώ αναφέρθηκε με τρυφερότητα στη Χρυσούλα Διαβάτη και το πολύπλευρο ταλέντο της.
Νικήτας Τσακίρογλου: «Πιστεύω ότι η Χρυσούλα θα γίνει καλά»
«Φοβάμαι τους συνανθρώπους με τους οποίους ζω και αυτή τη στιγμή περνάω όχι οδυνηρά αλλά αισιόδοξα. Έτσι το αντιμετωπίζω το θέμα της Χρυσούλας Διαβάτη, μιας προικισμένης ηθοποιού που παίζει, τραγουδάει, χορεύει, παίζει σε επιθεωρήσεις και είναι… χύμα στο κύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα ότι η σύζυγός του θα καταφέρει να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να ανακτήσει τις δυνάμεις της, όπως την είχε γνωρίσει και αγαπήσει το κοινό.
«Κάποιες άλλες δυνάμεις το αποφασίζουν αυτό, εγώ πιστεύω ότι η Χρυσούλα θα γίνει καλά, ότι θα επανέλθει σε αυτό που ήταν, που είχε κερδίσει τον κόσμο, που την είχε λατρέψει», δήλωσε.
«Επικοινωνεί και είμαστε σε ένα στάδιο που πάει καλά»
Αναφερόμενος στην πορεία της υγείας της Χρυσούλας Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου αποκάλυψε ότι η σύζυγός του επικοινωνεί και ότι, σύμφωνα με την εκτίμησή του, η κατάστασή της εξελίσσεται θετικά.
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, την οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει έχοντας εμπιστοσύνη τόσο στην επιστήμη όσο και στην πίστη του.
«Επικοινωνεί και είμαστε σε ένα στάδιο που πάμε καλά. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ περισσότερο. Με την πίστη και την επιστήμη που προχωράει θα πάει καλά. Είναι μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, δεν το είχα διαβάσει σε κανένα βιβλίο και σε κανένα σενάριο που μου είχαν δώσει να παίξω», εξομολογήθηκε.
Τα πολλά χρόνια γάμου και οι αναμνήσεις από το παρελθόν
Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Νικήτας Τσακίρογλου αναφέρθηκε και στη μακρόχρονη κοινή πορεία του με τη Χρυσούλα Διαβάτη, θυμούμενος την εποχή που αποφάσισαν να παντρευτούν.
Όπως περιέγραψε, ήταν και οι δύο πολύ νέοι όταν ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 25 ετών.
«Είναι πάρα πολλά τα χρόνια του γάμου μας, ήμασταν 25 χρονών παιδιά τότε. Η Χρυσούλα είναι λίγο μικρότερη, βέβαια. Τότε τα ζευγάρια συνηθιζόταν να έχουν 2-3 χρόνια διαφορά», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.