Νεκρός ηθοποιός του Beverly Hills 90210 -Βλέπουν υπερβολική δόση ναρκωτικών οι Αρχές - iefimerida.gr

Νεκρός ηθοποιός του Beverly Hills 90210 -Βλέπουν υπερβολική δόση ναρκωτικών οι Αρχές

ηθοποιός, Ντέιβιντ Γκέιλ
Ο Ντέιβιντ Γκέιλ είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Μπρέντα Γουόλς στο Beverly Hills 90210
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του ηθοποιού Ντέιβιντ Γκέιλ σε ηλικία 58 ετών την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του ηθοποιού που έπαιξε μεταξύ άλλων σειρών και στο Beverly Hills 90210 διερευνάται ως «πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών». Πηγές επιβολής του νόμου είπαν στο TMZ ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια- με την αστυνομία να περιμένει τις τοξικολογικές εξετάσεις για να προσδιορίσει την επίσημη αιτία θανάτου. Η αστυνομία λέγεται ότι υποπτεύεται ότι η υπερβολική δόση είναι αυτό που σκότωσε τον Γκέιλ.

Σε ποιες σειρές είχε πρωταγωνιστήσει ο γνωστός ηθοποιός

Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Μπρέντα Γουόλς, κατά κόσμο Σάνεν Ντόχερτι, στην επιτυχημένη εκπομπή της δεκαετίας του 1990. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από τον μακροχρόνιο φίλο του, Πότερ Φεριέρο, ο οποίος κάνει podcast για το Beverly Hills, 91210.

Ο ηθοποιός έγινε επίσης γνωστός για το ρόλο του Dr. Joe Scanlon στο spin-off του General Hospital, Port Charles, από το 1999–2000. Εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην οθόνη στο Belly of the Beast του 2008, αλλά συμμετείχε υποδυόμενος αρκετούς χαρακτήρες στο βιντεοπαιχνίδι του 2019 Blacksad: Under the Skin. Έκανε εμφανίσεις σε σόου όπως το ER και το Robin's Hoods κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του. Ήταν μέλος του κύριου καστ στη σαπουνόπερα Savannah του WB, στην οποία έπαιξε τον Dean Collins ξεκινώντας το 1996 για δύο σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηθοποιός Beverly Hills 90210
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ