Ολιγοήμερες διακοπές με τις κόρες της έκανε η Μπριζίτ Μακρόν σε χιονοδρομικό κέντρο στα Πυρηναία.
Επιστρέφοντας στη Γαλλία στις 19 Φεβρουαρίου, έπειτα από τρεις ημέρες επίσημων υποχρεώσεων στην Ινδία - κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποίησε διαδοχικές πολιτιστικές επισκέψεις και συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με μαθητές του Γαλλικού Λυκείου του Νέου Δελχί, η Μπριζίτ Μακρόν αποφάσισε να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές στο βουνό, συνοδευόμενη από τις δύο κόρες της, Λοράνς και Τιφέν.
Η Μπριζίτ Μακρόν για σκι με τις κόρες της
Μάλιστα, ως λάτρης του σκι, η Μπριζίτ Μακρόν απόλαυσε το αγαπημένο της σπορ, με την μικρή της κόρη Τιφέν Οζιέρ να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.
Στη φωτογραφία, η Μπριζίτ Μακρόν ποζάρει ανάμεσα στις δύο κόρες της, σε ένα τοπίο που θυμίζει καρτ ποστάλ. Φορώντας μαύρο μπουφάν, μπότες και παντελόνι του σκι, γυαλιά ηλίου, η πρώτη Κυρία της Γαλλίας δείχνει χαλαρή και ευδιάθετη.
Αγαπημένος προορισμός για τους Μακρόν τα Πυρηναία
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας επισκέπτεται τα Πυρηναία. Το ζευγάρι επιλέγει συχνά να διαμένει στη Λα Μονζί και να απολαμβάνει το σκι, με τον Μακρόν μάλιστα να γνωρίζει καλά την περιοχή καθώς την επισκεπτόταν από παιδί για σκι.