Πώς μπορείς να αυξήσεις τις ευεργετικές ιδιότητες του ακτινιδίου (ανατριχιαστικός τρόπος) - iefimerida.gr

Πώς μπορείς να αυξήσεις τις ευεργετικές ιδιότητες του ακτινιδίου (ανατριχιαστικός τρόπος)

Μισό ακτινίδιο
Ακτινίδιο / Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ακτινίδια είτε τα αγαπούν, είτε τα μισούν πολύ. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο μιας και η γεύση τους σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ακτινιδίου είναι γνωστές, ωστόσο, αυτές μπορούν να αυξηθούν με μια απλή κίνηση. Εάν μαζί με τον ζουμερό μέρος καταναλώνετε και τη φλούδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, η τραχιά και χνουδωτή φλούδα του ακτινιδίου είναι άκρως ωφέλιμη. «Η φλούδα των ακτινιδίων είναι εντελώς βρώσιμη και κάνει το θρεπτικό φρούτο ακόμα πιο ωφέλιμο», αναφέρει φορέας στην Καλιφόρνια.

Μελέτη έδειξε πως το ακτινίδιο, το οποίο είναι δημοφιλές εξαγώγιμο προϊόν της χώρας μας, είναι γεμάτο από θρεπτικά συστατικά που περιλαμβάνουν σχεδόν τη διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από το πορτοκαλί και περισσότερο κάλιο από μια μπανάνα.

Η γεύση της φλούδα του ακτινίδιου είναι ακριβώς όπως και το εσωτερικό του, πολύ ιδιαίτερη.

Εάν δεν θέλετε να την γευτείτε ως έχει μπορείτε να την βάλετε στο μπλέντερ μαζί με όλο το εσωτερικό τους και να φτιάξετε ένα πολύ νόστιμο χυμό.

Πράσινος χυμός σε ποτήρι με ένα ακτινίδιο για διακόσμηση
Χυμός από ακτινίδιο / Φωτογραφία: Unsplash
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ακτινίδιο φλούδα θρεπτικά συστατικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ