Η σταρ του Onlyfans Λίλι Φίλιπς ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με 1.113 άνδρες μέσα σε 12 ώρες και έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, ενώ υποσχέθηκε πως θα παρουσιάσει αποδείξεις.
«Όσοι με παρακολουθείτε εδώ και καιρό γνωρίζετε πως ήθελα να πετύχω ένα συγκεκριμένο παγκόσμιο ρεκόρ. Τώρα, είμαι πολύ χαρούμενη να ανακοινώσω ότι χθες το κατάφερα. Συνευρέθηκα με 1.113 άνδρες σε 12 ώρες», δήλωσε η 23χρονη σε μήνυμά της στα social media.
Η Μπόνι Μπλου είναι ένα άλλο μοντέλο του Onlyfans που είχε ισχυριστεί τον Ιανουάριο πως κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ, φτάνοντας τους 1.057 άνδρες σε 12 ώρες, έναν αριθμό που, όπως λέει η Φίλιπς, ξεπέρασε κατά 56.
Τι ισχυρίζεται η σταρ του Onlyfans για το ρεκόρ που έσπασε
Στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, η Φίλιπς ανέφερε ότι θα χρειαστεί «λίγος χρόνος» για την επεξεργασία και ανάρτηση του υλικού από το «επίτευγμά» της, ώστε να αποδείξει ότι τα κατάφερε.
Η Λίλι φαίνεται πως κατέγραφε τους συμμετέχοντες με τη χρήση αριθμημένων αυτοκόλλητων. Το ρολό των αυτοκόλλητων που χρησιμοποιήθηκε φτάνει μέχρι το νούμερο 2.000, γεγονός που υποδηλώνει πως είχε σχεδιαστεί για ακόμη περισσότερες συμμετοχές από τις 1.113 που τελικά ισχυρίζεται ότι πέτυχε.
«Χθες ήμουν με 1.113 άνδρες μέσα σε μόλις 12 ώρες», δήλωσε η Λίλι Φίλιπς στο βίντεο στο Instagram. «Και σήμερα νιώθω εκπληκτικά καλά. Εντάξει, πονάω λίγο, αλλά τεχνικά έκανα σωματική άσκηση επί 12 συνεχόμενες ώρες, οπότε βγάζει νόημα».
Η Φίλιπς ξεκίνησε να ασχολείται με την τάση του «competitive sex» (ανταγωνιστικό σεξ) τον Δεκέμβριο του 2024, όταν έκανε σεξ με 100 άνδρες μέσα σε μία μέρα. Αναλογιζόμενη την εμπειρία της αργότερα, η Φίλιπς εμφανίστηκε συγκινημένη και παραδέχτηκε ότι ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο είχε φανταστεί.
«Δεν είναι για τους αδύναμους. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν δύσκολο», είχε δηλώσει η Φίλιπς σε ντοκιμαντέρ στο YouTube. «Δεν ξέρω αν θα το συνιστούσα. Μπαίνει ο ένας, βγαίνει ο άλλος - είναι μια έντονη εμπειρία».
Η Φίλιπς είχε δηλώσει ότι σχεδίαζε κάτι ακόμη πιο φιλόδοξο για το μέλλον της. «Θέλω να είμαι το πρώτο άτομο που θα συνευρεθεί με 1.000 άνδρες μέσα σε μία μέρα», είχε δηλώσει στην Daily Mail τον Δεκέμβριο του 2024. «Είμαι αρκετά ενθουσιασμένη. Προφανώς υπάρχει άγχος λόγω της οργάνωσης και όλων των λεπτομερειών, αλλά δεν το βρίσκω τρομακτικό».

Το φερόμενο ρεκόρ της Λίλι Φίλιπς εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Κάθε άνδρας θα έπρεπε να έχει μόλις 38,8 δευτερόλεπτα στη διάθεσή του. Αυτό δεν αφήνει περιθώρια ούτε για διαλείμματα, φαγητό ή επισκέψεις στην τουαλέτα, ενώ είναι κατά πολύ λιγότερος χρόνος από το ανώτατο όριο των δύο λεπτών που είχε δηλωθεί προηγουμένως.
Μιλώντας στο Us Weekly, η Φίλιπς αποκάλυψε πως σκέφτεται να... συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο: «Ίσως να κοιμάμαι με χήρους… δεν κάνουν πολύ σεξ πια» ανέφερε.