Μόνος στο Σπίτι: Γιατί οι Wet Bandits δεν θα επιβίωναν ούτε μία μέρα στον πραγματικό κόσμο - iefimerida.gr

Μόνος στο Σπίτι: Γιατί οι Wet Bandits δεν θα επιβίωναν ούτε μία μέρα στον πραγματικό κόσμο

Σκηνή από την ταινία «Μόνος στο σπίτι»
Σκηνή από την ταινία «Μόνος στο σπίτι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές φέρνουν μαζί τους τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες και για πολλούς το Μόνος στο Σπίτι παραμένει αδιαπραγμάτευτη συνήθεια.

Όταν όμως ξαναβλέπεις τις δύο πρώτες ταινίες ως ενήλικας, προκύπτει ένα ενοχλητικά λογικό ερώτημα: πώς γίνεται ο Χάρι και ο Μαρβ να βγήκαν ζωντανοί από όσα υπέστησαν και μάλιστα χωρίς μόνιμες συνέπειες;

Ο δεκάχρονος Κέβιν ΜακΚάλιστερ μετατρέπει το σπίτι σε πεδίο μάχης, με παγίδες που στον κινηματογράφο παρουσιάζονται ως καθαρή κωμωδία. Στην πραγματική ζωή όμως, τα περισσότερα από αυτά τα χτυπήματα θα είχαν σοβαρότατες επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόνος στο σπίτι ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ