Η «πριγκίπισσα» και το «πορτρέτο»: Τα παρατσούκλια που έδωσαν Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα η μία στην άλλη -Μια σχέση στα «μαχαίρια» - iefimerida.gr

Η «πριγκίπισσα» και το «πορτρέτο»: Τα παρατσούκλια που έδωσαν Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα η μία στην άλλη -Μια σχέση στα «μαχαίρια»

Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ
Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ/Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη Μελάνια Τραμπ και την Ιβάνκα Τραμπ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, εν αναμονή του νέου βιβλίου σχετικά με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος της Washington Post και συγγραφέας του βιβλίου, « The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump», Μαίρη Τζόρνταν, η Μελάνια Τραμπ αποκαλούσε την Ιβάνκα «πριγκίπισσα» ενώ η Πρώτη Κόρη την φώναζε «Το Πορτρέτο» γιατί μιλάει ελάχιστα. Το βιβλίο αποκαλύπτει μια σχέση γεμάτη προστριβές μεταξύ της Πρώτης κυρίας και της μεγαλύτερης κόρης του προέδρου από τον πρώτο του γάμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Μελάνια έχει αποκαλέσει την Ιβάνκα ‘πριγκίπισσα’» γράφει η Τζόρνταν. Η Ιβάνκα, όταν ήταν μικρότερη αποκαλούσε την Μελάνια «το πορτρέτο» γιατί μιλούσε ελάχιστα, όπως αναφέρουν οι New York Times στην κριτική τους για το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα.

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ
Η Μελάνια είναι τόσο αδίστακτη και σκληρή όσο ο Ντόναλντ Τραμπ λέει το νέο βιβλίο για την ζωή της Πρώτης Κυρίας

Ο Λευκός Οίκος πάντως, αρνείται την ιστορία του βιβλίου. «Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο από την αλήθεια και αν η Washington Post ή οι εκδότες αυτού του βιβλίου το είχαν ελέγξει με το γραφείο της Ιβάνκα, θα το γνώριζαν» ανέφερε ο αναπληρωτής γραμματέας Τύπου Τζουντ Ντιρί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αδίστακτη και φιλόδοξη η Μελάνια Τραμπ - Έχει πολλά κοινά με τον Ντόναλντ Τραμπ

Την ίδια ώρα, πάντως, «ζουμερά» αποσπάσματα από το βιβλίο έχουν κυκλοφορήσει από την Washington Post πριν την κυκλοφορία του. Στο βιβλίο των 286 σελίδων εξετάζεται η ζωή της πρώτης Κυρίας από την παιδική της ηλικία στη Σλοβενία έως την καριέρα της ως μοντέλο και το ταξίδι της στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, σκιαγραφεί ένα διαφορετικό πορτρέτο από την δημόσια εικόνα που δίνει η Πρώτη Κυρία. Η συγγραφέας περιγράφει την Μελάνια ως εστιασμένη, αδίστακτη και φιλόδοξη, αφήνοντας πίσω της τους φίλους της μόλις άλλαξε σελίδα στη ζωή της, είτε όταν επρόκειτο για την καριέρα του μοντέλου που την οδήγησε από το Μιλάνο στην Νέα Υόρκη είτε για τον γάμο της με τον επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ.

Η συγγραφέας, στην πραγματικότητα, τονίζει πως η 50χρονη Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν πολλά κοινά. «Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό. Η Μελάνια όχι μόνο δέχτηκε και αγκάλιασε τις πολιτικές φιλοδοξίες του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ήταν ένθερμη σύντροφος» γράφει η Τζόρνταν, σύμφωνα με την κριτική του βιβλίου στην The Washington Post. «Με τον δικό της τρόπο, είναι τόσο περίπλοκη και πολύπλοκη όσο ο σύζυγός της. Επίσης μοιάζουν πολύ περισσότερο από όσο δείχνουν . Και οι δύο είναι άπληστοι δημιουργοί της δικής τους ιστορίας».

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και η μετακόμιση στον Λευκό Οίκο

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται επίσης πως η Μελάνια Τραμπ αξιοποίησε τον νέο της ρόλο ως Πρώτη Κυρία για να διαπραγματευτεί εκ νέου το προγαμιαίο συμβόλαιο, διασφαλίζοντας πως ο γιος της Μπάρον Τραμπ, θα είχε την ίδια μεταχείριση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του προέδρου από τον γάμο του με την Ιβάνα Τραμπ. Όπως αναφέρει, η Μελάνια Τραμπ δεν μετακόμισε αμέσως στον Λευκό Οίκο, αλλά μετά από 6 μήνες,. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, εργάστηκε για να «τροποποιήσει την χρηματοοικονομικής της συμφωνία με τον Τραμπ. Ήθελε να έχει γραπτές αποδείξεις πως όταν πρόκειται για οικονομικές ευκαιρίες και κληρονομιά, ο Μπάρον θα έπαιρνε τα ίδια με τα μεγαλύτερα παιδιά του Τραμπ».

Η Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της Ντόναλντ και τον γιο τους Μπάρον
Η Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της Ντόναλντ και τον γιο τους Μπάρον
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήθελε να διασφαλίσει πως ο Μπάρον θα πάρει το «νόμιμο μερίδιο της κληρονομιάς του» ειδικά εάν η Ιβάνκα Τραμπ αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης, σύμφωνα με το Associated Press, που έλαβε αντίγραφο του βιβλίου.
Το βιβλίο την περιγράφει επίσης ως ένα άτομο που δεν έχει φίλους – κατά επιλογή – και σημειώνει ότι δεν είχε καν παράνυμφους στο γάμο της. Περνά τον περισσότερο χρόνο της με τον 14χρονο γιο της Μπάρον και τους γονείς της, οι οποίοι μετακόμισαν στην περιοχή της Ουάσινγκτον για να βοηθήσουν στην φροντίδα του γιου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια Τραμπ είναι επίσης πολύ κοντά με την αδερφή της , Ινές, η οποία μένει στη Νέα Υόρκη.

Η Μελάνια μιλά σλοβένικα στον Λευκό Οίκο - Δεν την καταλαβαίνει τι λέει ο Τραμπ

Όσο για την ζωή της στον Λευκό Οίκο, η Μελάνια, οι γονείς της και ο Μπάρον μιλούν στα σλοβενικά, τόσο πολύ που ο «Τραμπ έχει παραπονεθεί σε άλλους καθώς δεν έχει ιδέα τι λένε» γράφει η Τζόρνταν στο βιβλίο της. Επίσης, είναι πάντα έτοιμη και στημένη για την κάμερα, που όπως λέει και μία φίλη «δεν ξέρω καν αν πηγαίνει στην τουαλέτα».

Μελάνια Τραμπ με μαύρο παλτό και ομπρέλα
Η Μελάνια Τραμπ είναι μοναχικός τύπος, περνά τον χρόνο της με τον γιο της και τους γονείς της

Στο βιβλίο που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο, αναφέρονται κι άλλες εντάσεις μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της Ιβάνκα, σημειώνοντας πως η Πρώτη Κόρη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την καθυστερημένη μετακόμιση της Μελάνια στον Λευκό Οίκο για να καταλάβει το έδαφος, προτείνοντας το γραφείο της Πρώτης Κυρίας, να μετονομαστεί σε Γραφείο της Πρώτης Οικογένειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βιβλίο που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο, αναφέρονται κι άλλες εντάσεις μεταξύ της Μελάνια Τραμπ και της Ιβάνκα, σημειώνοντας πως η Πρώτη Κόρη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την καθυστερημένη μετακόμιση της Μελάνια στον Λευκό Οίκο για να καταλάβει το έδαφος, προτείνοντας το γραφείο της Πρώτης Κυρίας, να μετονομαστεί σε Γραφείο της Πρώτης Οικογένειας.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ