Ανελέητα καρφιά Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι -Βγάζει πίκρα για τη συνυφάδα Κέιτ Μίντλετον, ένιωθε ριγμένη - iefimerida.gr

Ανελέητα καρφιά Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι -Βγάζει πίκρα για τη συνυφάδα Κέιτ Μίντλετον, ένιωθε ριγμένη

Μέγκαν Μαρκλ Κέιτ Μίντλετον
Μέγκαν Μαρκλ Κέιτ Μίντλετον /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πίκρα για την συνυφάδα της, Κέιτ Μίντλετον, φαίνεται πως βγάζει η Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας σε φίλους της πως αν η Κέιτ επικρινόταν διαρκώς από τον Τύπο, η βασιλική οικογένεια θα είχε παρέμβει και θα άλλαζε τις πολιτικές της για τα μέσα ενημέρωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε μια πηγή στην Daily Mail: «Η Μέγκαν Μαρκλ λέει πως κανείς δεν θα το είχε ανεχτεί αυτό και πως το σπασμένο και ξεπερασμένο σύστημα θα είχε αναθεωρηθεί. Αυτά τα έντυπα που είναι υπεύθυνα για τις αρνητικές επιθέσεις - γράφοντας πάντα αρνητικά για την Μέγκαν ακόμη κι αν έκανε ακριβώς τα ίδια πράγματα με την Κέιτ- θα είχαν κλείσει» λέει ένας φίλος της δούκισσας του Σάσεξ και προσθέτει πως η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ακράδαντα πως εάν η συνυφάδα της είχε υποστεί την ίδια μεταχείριση, «θα είχαν γίνει αλλαγές».

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θα έχουν «μηδενική εμπλοκή» με τέσσερα ταμπλόιντ στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης της Daily Mail, επικαλούμενοι την κακομεταχείριση της δούκισσας του Σάσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ Κέιτ Μίντλετον περπατούν στην εκκλησία
Πικραμένη με την συμπεριφορά της βασιλικής οικογένειας απέναντί της είναι η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και την υποστήριξη που παρέχει στην Κέιτ Μίντλετον

«Εάν η Κέιτ είχε επικριθεί, το παλάτι θα έπαιρνε θέση»

Αν και οι βοηθοί του παλατιού είπαν ότι όλοι έμειναν έκπληκτοι από την κίνηση αυτή, ο φίλος της είπε: «Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι κανένας στην βασιλική οικογένεια δεν θα έπρεπε να εκπλαγεί με την ανακοίνωσή τους. Είπε ότι όλοι ήξεραν για το πώς ένιωθε ο Χάρι για τα βρετανικά ταμπλόιντ και τις αλλαγές που ήθελε να είχαν γίνει διότι εάν ‘η Κέιτ είχε επικριθεί, κανείς δεν θα το ανεχόταν’». Μάλιστα, η πικραμένη Μέγκαν Μαρκλ λέει στους φίλους της ότι το παλάτι ευνοεί την συνυφάδα της και πως θα είχε εξαπολύσει επίθεση στα βρετανικά ταμπλόιντ. Και πρόσθεσαν: «Η Μέγκαν είπε ότι ο Χάρι έπρεπε να την υπερασπιστεί τόσο για την ίδια, όσο και για τον γιο τους και την μητέρα του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πηγή εξήγησε πως «αυτό που ενόχλησε περισσότερο την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι είναι πως εάν ο Τύπος συνεχώς επέκρινε την Κέιτ Μίντλετον με τον τρόπο που το έκαναν σε αυτήν, θα είχαν γίνει αλλαγές στην πολιτική των μέσων από τη βασιλική οικογένεια. Αναμφίβολα».

Πολλές οι εκκλήσεις του πρίγκιπα Χάρι προς την βασιλική οικογένεια σχετικά με την πολιτική απέναντι στον Τύπο

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε μιλήσει στον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και στην γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, επανειλημμένα για τον εκφοβισμό στην Μέγκαν Μαρκλ, αλλά «δεν θα έκαναν τίποτα για να αλλάξουν το πρωτόκολλο» παρά το γεγονός πως «έβλεπαν πόσο τον διέλυε», σύμφωνα με την πηγή. «Η Μέγκαν είπε ότι ήταν έξαλλη που οι ανησυχίες του Χάρι δεν εισακούστηκαν» τόνισε η πηγή.

Μέγκαν Μαρκλ με μπλε παλτό και Κέιτ Μίντλετον με μπορντό
«Εάν ο Τύπος φερόταν άσχημα στην Κέιτ Μίντλετον, η βασιλική οικογένεια θα είχε αντιδράσει» φέρεται να είπε η Μέγκαν Μαρκλ σε φίλους

«Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι φέρθηκαν σαν να τους έλεγαν πως έτσι είναι τα πράγματα, δεχτείτε το. Ο Χάρι είναι αντιμέτωπος με όλο αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είπε ότι δεν θα το άφηνε να καταστρέψει την ζωή και τον γάμου του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιανουάριο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εξέπληξαν τον κόσμο, όταν ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και πως θα περνούσαν τον χρόνο τους μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Αγγλίας.

O Τύπος φερόταν άσχημα στην Μέγκαν Μαρκλ σε κάθε της κίνηση

Ο φίλος εξήγησε: «Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι όταν ζούσε στην Αγγλία, εκφοβιζόταν αδιάκοπα από τα μέσα ενημέρωσης και ο πρίγκιπας Χάρι ήξερε ότι έπρεπε να γίνει κάτι δραματικό για να προστατεύσει αυτήν και την οικογένειά του. Η Μέγκαν είπε ότι τις φέρονταν άσχημα αδίκως και σχολίαζαν με αρνητικό τρόπο κάθε τι που έκανε, όπως το να χαϊδεύει την κοιλιά της υπερβολικά πολύ όταν ήταν έγκυος. Είπε ότι δεν θα μπορούσε να βιώσει την μητρότητα με τόσο κριτική και μάλιστα, είπε στον Χάρι πως τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα. Η μόνη λύση ήταν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ο Χάρι έπρεπε να πάρει θέσει γι’ αυτήν, τον γιο τους και την μητέρα του».

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι Άρτσι
Ο Χάρι έπρεπε να πάρει θέση για την Μέγκαν Μαρκλ, τον γιο τους και την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα

Και συνέχισε: «Η Μέγκαν είπε πως ο Χάρι κατέστησε σαφές ότι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν στο τρέχον σύστημα και πως εάν δεν υπήρξε αναθεώρηση, δεν θα είχαν άλλη επιλογή από την αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια. Κανείς δεν έλαβε σοβαρά υπόψιν τις εκκλήσεις τους, οπότε έπρεπε να πάρουν το ζήτημα στα χέρια τους. Αυτό αφορούσε την προστασία της οικογένειάς του αλλά και να κάνει το σωστό για την πριγκίπισσα Νταιάνα, μιας και τα βρετανικά ταμπλόιντ στοιχειώνουν τον Χάρι από την παιδική του ηλικία. Ο Χάρι ήθελε να διορθώσει το σύστημα. Έπρεπε να πάρει θέση και τώρα το κάνουν μαζί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα τους ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια

Αφού ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστησαν την βάση τους σε ένα ενοικιαζόμενο αρχοντικό στο Βανκούβερ του Καναδά. Ωστόσο, γρήγορα μετακόμισαν στο Λος Άντζελες όταν ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τα σύνορά του προς τις ΗΠΑ, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα των Καθολικών, το βασιλικό ζευγάρι εμφανίστηκε εθελοντικά με το Project Angel Food, να μοιράζει φαγητό στους ντόπιους του Λος Άντζελες που είναι σοβαρά άρρωστοι και διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού. Μια πηγή είπε ότι και οι δύο ήταν πολύ προσγειωμένοι και πως η Μέγκαν Μαρκλ είπε στους πολύ καλούς φίλους της πως ένιωσε πολύ ωραία που βγήκε έξω και συνδέθηκε με άλλους ανθρώπους.

«Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ προσγειωμένοι. Η Μέγκαν έψαχνε έναν οργανισμό για να βοηθήσει και είπε πως το Project Angel Food ήταν αυτό που αναζητούσε. Σκοπεύει να βοηθά εθελοντικά πολύ περισσότερο πλέον παρέα με τον Χάρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ