Μαρίνα Σταυράκη: «Οι Ανατολίτες μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να νιώθει σουλτάνα», τι λέει για ενδεχόμενο γάμου - iefimerida.gr

Μαρίνα Σταυράκη: «Οι Ανατολίτες μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να νιώθει σουλτάνα», τι λέει για ενδεχόμενο γάμου

Η Μαρίνα Σταυράκη
Η Μαρίνα Σταυράκη με τον σύντροφό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση της με τον Τούρκο επιχειρηματία, το πόσο ερωτευμένη είναι, αλλά και το γεγονός ότι δεν αποκλείει έναν γάμο μαζί του, μίλησε η Μαρίνα Σταυράκη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», η Μαρίνα Σταυράκη περιέγραψε πώς πέρασε στο τελευταίο της ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με τον αγαπημένο της, Bulent Ozkan Tunca.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πραγματικά αξέχαστο αυτό το ταξίδι και δημιούργησε και τις συνθήκες για μια μελλοντική πορεία εκεί, σε πολλά επίπεδα. Τώρα τη βλέπω διαφορετική την Τουρκία. Θα μπορούσα να μείνω εκεί… Στην Τουρκία μάς βλέπουν με θαυμασμό τις Ελληνίδες, κολακεύτηκα ιδιαίτερα», δήλωσε αρχικά.

«Σουλτάνα Μαρίνα»: Έτσι την έχει αποθηκευμένη στο κινητό του ο σύντροφός της

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Σταυράκη αποκάλυψε πώς την έχει αποθηκεύσει ο σύντροφός της στο κινητό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με τον Bülent χτίζουμε μια σχέση, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, πέρα από το κομμάτι της ψυχαγωγίας, πολύ ουσιαστική. Μια σχέση ψυχικής σύνδεσης και αλληλοϋποστήριξης σε όλα τα επίπεδα. Στο κινητό του, από Μέρλιν Μονρόε που με είχε, με άλλαξε και με έγραψε "Σουλτάνα Μαρίνα", εγώ τον έχω γράψει "my handsonme love". Γνώρισα την οικογένεια και το περιβάλλον. Επισκέφθηκα πάρα πολύ ωραία μέρη και επιφυλάσσομαι για το επόμενο ταξίδι που θα γίνει σύντομα. Θα έρθει εκείνος, και θα ξαναπάμε μαζί στην Τουρκία».

Μαρίνα Σταυράκη: Οι Ανατολίτες μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να νιώθει σουλτάνα, βασίλισσα

Αναφορικά με το γεγονός ότι αυτή ζει στην Αθήνα κι εκείνος δραστηριοποιείται στην Τουρκία, η Μαρίνα Σταυράκη απάντησε: «Προς το παρόν η απόσταση δεν δημιουργεί πρόβλημα. Όταν οι ψυχές είναι κοντά και θέλουν οι άνθρωποι, αντλούν έμπνευση από την έλλειψη και την απόσταση και θέλουν ακόμα περισσότερο να βρίσκονται μαζί. Μου έχει λείψει πάρα πολύ από χθες. Οι Ανατολίτες μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να νιώθει σουλτάνα, βασίλισσα» είπε.

Τέλος, για τα σενάρια που τη θέλουν να παντρεύεται με τον Τούρκο επιχειρηματία, η Μαρίνα Σταυράκη είπε: «Προχωράμε βήμα-βήμα. Προχωράμε μαζί. Ο γάμος είναι μια αναπόφευκτη και πολύ επιθυμητή κατάληξη, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη. Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ όμορφη. Νομίζω από αυτά που είπα, αντανακλώ το πόσο ερωτευμένη είμαι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ