H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [βίντεο]

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μαρία Σάκκαρη
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Μαρία Σάκκαρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην εκπομπή «Game Changers» της ΕΡΤ και έδωσε πληροφορίες για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Κρήτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν συζητήσει την ακριβή ημερομηνία της τελετής.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, το ίδιο και ο Κωνσταντίνος. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία γάμου. Είναι πολύ δύσκολο με το πρόγραμμά μου η αλήθεια είναι. Οπότε πρέπει να βάλουμε κάτω το ημερολόγιο και να δούμε ποια εβδομάδα δεν έχω τουρνουά. Σίγουρα θα γίνει προς το καλοκαίρι ή προς το φθινόπωρο και σίγουρα στην Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ