Τις διακοπές της απολαμβάνει η Μαρία Κορινθίου γυρίζοντας με φουσκωτό τις όμορφες παραλίες της Μάνης μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Καραθανάση.
- Η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μάνη. Ποζάρει με παιχνιδιάρικη διάθεση δαγκώνοντας καρπούζι, ενώ ο σύντροφός της, Γιώργος Καραθανάσης, βρίσκεται στο τιμόνι φουσκωτού σκάφους.
- Εκτός από τις φωτογραφίες, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε και ένα βίντεο που καταγράφει το ηλιοβασίλεμα από τη θάλασσα, καθώς το ζευγάρι διασχίζει με ταχύτητα τα νερά της Μάνης με το φουσκωτό σκάφος τους.
- Ο νέος σύντροφος της ηθοποιού είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Καραθανάσης, ο οποίος κατέχει τις θέσεις του CEO και του αντιπροέδρου στη γνωστή εταιρεία παραγωγής μπαχαρικών με την επωνυμία «Ήλιος».
- Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2025, λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Γιάννη Αϊβάζη. Η ίδια επιβεβαίωσε δημόσια τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2025 με κοινή τους φωτογραφία.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έδειξε μερικές εικόνες με τους δυο τους να βρίσκονται «εν πλω», απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Η Μαρία Κορινθίου πόζαρε με παιχνιδιάρικη διάθεση, δαγκώνοντας μία φέτα καρπούζι, ενώ ο Γιώργος Καραθανάσης φωτογραφήθηκε, όσο είχε το τιμόνι στα χέρια του.
Μαρία Κορινθίου: Το βίντεο με το ηλιοβασίλεμα
Όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα το ζευγάρι έκανε μία βόλτα με φουσκωτό, ενώ στο βίντεο που ανήρτησε η ηθοποιός καταγράφει το ηλιοβασίλεμα μέσα από τη θάλασσα ενώ τη διασχίζουν με ταχύτητα.
Δείτε τις εικόνες
Το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή
Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Καραθανάση, ο οποίος είναι CEO και αντιπρόεδρος της γνωστής εταιρείας μπαχαρικών «Ήλιος». Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2025, λίγο καιρό μετά την οριστική λύση του γάμου της ηθοποιού με τον Γιάννη Αϊβάζη. Η ίδια επιβεβαίωσε δημόσια τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2025, ανεβάζοντας την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.