L'Oréal For The Future: Στρέφοντας το βλέμμα στο βιώσιμο μέλλον της ομορφιάς – Πώς συμβάλλουν σε αυτό τα προϊόντα της - iefimerida.gr

L'Oréal For The Future: Στρέφοντας το βλέμμα στο βιώσιμο μέλλον της ομορφιάς – Πώς συμβάλλουν σε αυτό τα προϊόντα της

L' Oreal γραφεία εργαζόμενοι
Όμιλος L'Oréal/Φωτογραφία: AP/Jacques Brinon
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο των αυξανόμενων περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων, ο Όμιλος L'Oréal έχει επιταχύνει το μετασχηματισμό του προς ένα μοντέλο λειτουργίας, που σέβεται τα όρια του πλανήτη, ενώ παράλληλα ενισχύει τις δεσμεύσεις για βιωσιμότητα και κοινωνική ενσωμάτωση.

Θέτοντας ως έτος ορόσημο το 2030, η L'Oréal έχει δεσμευτεί να φέρει εις πέρας μια γενιά φιλόδοξων στόχων για τη βιωσιμότητα, μέσα από το πρόγραμμα L'Oréal for the Future.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στρατηγική της εταιρείας βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  • Μετασχηματισμός και σεβασμός των ορίων του πλανήτη
  • Ενδυνάμωση του επιχειρηματικού της οικοσυστήματος, βοηθώντας τη μετάβαση σε ένα πιο βιώσιμο κόσμο
  • Συμβολή στην επίλυση των προκλήσεων του κόσμου, υποστηρίζοντας επείγουσες κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανάγκες

Πιο συγκεκριμένα, η L'Oréal δεσμεύεται ότι:

  • Μέχρι το 2025, όλες οι εγκαταστάσεις της L'Oréal θα έχουν επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα, μέσα από τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και τη χρήση 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
  • Μέχρι το 2030, το 100% των πλαστικών που χρησιμοποιούνται στις συσκευασίες των προϊόντων της L'Oréal θα προέρχονται είτε από ανακυκλωμένες πηγές είτε από πηγές βιολογικής προέλευσης.
  • Μέχρι το 2030, η L'Oréal θα μειώσει κατά 50% ανά τελικό προϊόν, σε σύγκριση με το 2016, τις συνολικές εκπομπές της σε αέρια του θερμοκηπίου

Συμβάλλοντας στην επίλυση των προκλήσεων του κόσμου, η L'Oréal θα διαθέσει επίσης 150 εκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση επειγόντων κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Με αυτούς τους στόχους, η L'Oréal θέλει να είναι καταλύτης αλλαγής, αφοσιωμένη περισσότερο από ποτέ στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Τα προϊόντα της κατέχουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή – ας δούμε κάποια από τα πιο δυνατά παραδείγματα του πως οι στόχοι βιωσιμότητας του Ομίλου L'Oréal ζωντανεύουν μέσα από τα προϊόντα της.

GIORGIO ARMANI: My Way

Tο νέο γυναικείο άρωμα My Way του Giorgio Armani είναι ένα κομψό Eau De Parfum που μας προσκαλεί να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας και να ζήσουμε ουσιαστικές εμπειρίες και συναναστροφές ταξιδεύοντας στον κόσμο. Για πρώτη φορά στον κλάδο της υψηλής αρωματοποιίας, παρουσιάζεται ένα πρωτοποριακό και καθαρό σύστημα εύκολου refill, χωρίς τη χρήση χωνιού. Ο οίκος ομορφιάς Giorgio Armani, προσφέρει συνδυαστικά, ένα μπουκάλι αρώματος MY WAY των 50ml και ένα ανταλλακτικό μπουκάλι των 150ml. Έτσι, εξασφαλίζεται 55% μείωση της χρήσης γυαλιού, 64% μείωση της χρήσης πλαστικού, 75% μείωση της χρήσης μετάλλου και 32% μείωση της χρήσης χαρτονιού, σε σύγκριση με τη χρήση τεσσάρων μπουκαλιών αρώματος των 50ml.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 GIORGIO ARMANI: My Way
GIORGIO ARMANI: My Way

Το μπουκάλι του αρώματος MY WAY των 50ml, και το refill μπουκάλι των 150ml, επιτυγχάνουν 64% μείωση του ανθρακικού τους αποτυπώματος, έναν από τους βασικούς παράγοντες περιβαλλοντικής επίπτωσης.

Η οικολογική αντίληψη του αρώματος MY WAY αντικατοπτρίζεται, επίσης, στα εκλεκτά συστατικά του, αλλά και στα υλικά της συσκευασίας του. Τα συστατικά είναι κυρίως φυσικής προέλευσης και αποτελούν προϊόν υπεύθυνης προμήθειας. Στη συσκευασία του αρώματος MY WAY αλλά και του ανταλλακτικού μπουκαλιού, χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά μετά από την κατανάλωση (PCR), γυαλί, πλαστικό και μέταλλο, ενώ τα μέρη του αρχικού αρώματος μπορούν να διαχωριστούν, προκειμένου τα στοιχεία από μέταλλο και γυαλί να ανακυκλώνονται στα αντίστοιχα εργοστάσια.

Πέρα από το ίδιο το άρωμα MY WAY, το σχέδιο του οίκου Giorgio Armani Beauty για τη μείωση της περιβαλλοντικής του επίπτωσης περιλαμβάνει την ενσωμάτωση βιώσιμων αξιών στη σχεδίαση και στα υλικά των σημείων πώλησης και των καταστημάτων λιανικής, με τη χρήση πιστοποιημένου χαρτιού και χαρτονιού από δάση βιώσιμης διαχείρισης (FSC/PEFC), ανακυκλωμένων υλικών, και την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Biotherm: Water Lovers Sunmilk

Το 1ο οικολογικά σχεδιασμένο αντιηλιακό, φιλικό προς την υδρόβια ζωή, είναι το Biotherm Waterlover Sun Milk SPF30 της Biotherm. Αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα: την πιστοποίηση του Waterlover SunMilk SPF30 και SPF50 με το οικολογικό σήμα Nordic Swan Ecolabel. Ο οργανισμός Nordic Swan Ecolabel αξιολογεί την περιβαλλοντική επίπτωση ολόκληρου του κύκλου ζωής ενός προϊόντος, διασφαλίζοντας ότι τα πιστοποιημένα προϊόντα πληρούν πολύ αυστηρές περιβαλλοντικές και χημικές απαιτήσεις. Το οικολογικό σήμα διευκολύνει τους καταναλωτές στην επιλογή προϊόντων, παρέχοντάς τους ανεξάρτητες, αξιόπιστες οδηγίες και βοηθώντας τους να εντοπίζουν τα προϊόντα με τις καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις.

Biotherm: Water Lovers Sunmilk

Biotherm: Water Lovers Sunmilk

Η σειρά Waterlover Sun Milk πληροί, επίσης, ένα από τα αυστηρότερα πρότυπα οικολογικής πιστοποίησης για τα αντηλιακά προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Έτσι, όχι μόνο προστατεύουν την επιδερμίδα, αλλά σέβονται και τον ωκεανό. Με φόρμουλα από 97% βιοδιασπώμενη βάση και προσεκτικά επιλεγμένα ηλιακά φίλτρα, έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τις επιπτώσεις στο νερό και την υδρόβια ζωή.

Παράλληλα, το 2021 η Biotherm παρουσιάζει την πρώτη συσκευασία αντηλιακού από χαρτόνι. Η νέα αυτή συσκευασία περιέχει 45% λιγότερο πλαστικό και είναι διαθέσιμη για τα αντηλιακά Waterlover Hydrating Sun Milk SPF30 & SPF50.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δεσμεύσεις της Biotherm υπερβαίνουν τις συνθέσεις της. Για να στηρίξει τη δέσμευση της μάρκας να μειώνει τη χρήση παρθένου πλαστικού και να ελαχιστοποιεί τα μη ανακυκλώσιμα πλαστικά απόβλητα, το μπουκάλι του eco-labelled WATERLOVER SUN MILK SPF30 & SPF50 κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι ανακυκλώσιμο.

LA ROCHE-POSAY: LIPIKAR BAUME AP+Μ

Η LIPIKAR, η N°1 σειρά περιποίησης και καθαρισμού σώματος στα φαρμακεία στην Ευρώπη, επανασχεδιάζει το εμβληματικό προϊόν της, το μαλακτικό βάλσαμο BAUME AP+, με μια νέα τεχνολογία που περιορίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανθεκτικότητα του βακτηρίου Staph που εμπλέκεται στο έκζεμα, ενισχύοντας έτσι την ισορροπία του μικροβιώματος.

LA ROCHE-POSAY: LIPIKAR BAUME AP+Μ

LA ROCHE-POSAY: LIPIKAR BAUME AP+Μ

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Οι 32 κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε πάνω από 14.000 ασθενείς έδειξαν ότι η σύνθεση του LIPIKAR BAUME είναι αποτελεσματική ενάντια σε όλα τα προβλήματα του ξηρού δέρματος. Στη Γαλλία, μάλιστα, 50 μαιευτήρια άρχισαν να χρησιμοποιούν το LIPIKAR BAUME λόγω της αποδεδειγμένης ασφάλειας και ανοχής του ακόμα και για τα νεογνά. H νέα σύνθεσή του είναι ειδικά σχεδιασμένη να προσφέρει τριπλή επανορθωτική δράση προσφέροντας αμέσως καταπράυνση, μείωση του κνησμού, και πρόληψη υποτροπής εξασφαλίζει 69% βελτίωση της ποιότητας ύπνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΡΙΣΜΟΣ: Πάνω από 15.000 συλλέκτριες καρπών στην Μπουρκίνα Φάσο λαμβάνουν άμεση και δίκαιη αμοιβή μέσω του προγράμματος υπεύθυνου πορισμού του βουτύρου shea, το οποίο είναι βασικό συστατικό όλων των προϊόντων LIPIKAR. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα υπεύθυνου πορισμού του Ομίλου L’Orιal, από το οποίο επωφελούνται πάνω από 26.000 γυναίκες. Το πρόγραμμα αυτό προστατεύει επίσης το περιβάλλον μέσω της προστασίας των δέντρων shea.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Το LIPIKAR επωφελείται από μια πρωτοποριακή καινοτομία στον τομέα των συσκευασιών καλλυντικών προϊόντων: το πρώτο σωληνάριο καλλυντικής χρήσης με βάση το χαρτόνι, όπου το μεγαλύτερο μέρος του πλαστικού αντικαθίσταται από πιστοποιημένο βιολογικό υλικό σαν χαρτί. Ως αποτέλεσμα, αποτελείται από -45% λιγότερο πλαστικό σε σύγκριση με τα συνήθη πλαστικά σωληνάρια.

VICHY: CAPITAL SOLEIL SOLAR ECO-DESIGNED MILK

Το CAPITAL SOLEIL SOLAR MILK αποτελεί τον πιο βιώσιμο τρόπο για την προστασία των αμυντικών αποθεμάτων του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία. Εμπεριέχει το σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος Meroxyl και παρέχει πολύ υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση, σε μια ασφαλή και οικολογική σύνθεση. Προσφέροντας βέλτιστη ανοχή και ασφάλεια, είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο για το ευαίσθητο δέρμα.

VICHY: CAPITAL SOLEIL SOLAR ECO-DESIGNED MILK

VICHY: CAPITAL SOLEIL SOLAR ECO-DESIGNED MILK
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Ο οικολογικός σχεδιασμός του Capital Soleil SOLAR ECO MILK είναι ολιστικός. Η συσκευασία έχει -45% λιγότερο πλαστικό και η σύνθεσή του έχει 94% βιοδιασπώμενη βάση που σέβεται το περιβάλλον και δεν βλάπτει την υδρόβια βιοποικιλότητα. Τα φίλτρα και οι νέες συνθέσεις δοκιμάζονται σε συνθήκες ζωής τόσο των γλυκών νερών όσο και της θάλασσας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Οι σύνθεσή του Capital Soleil SOLAR ECO MILK δοκιμάζεται σε 7 πλαγκτονικούς οργανισμούς και οργανισμούς που διαβιούν στα ιζήματα, αντιπροσωπευτικούς των υδρόβιων τροφικών αλυσίδων. Πρόκειται για οργανισμούς όπως βακτήρια, ασπόνδυλα, μικροάλγες και κοράλλια. Η VICHY ανέπτυξε και δημοσίευσε μια συγκεκριμένη μέθοδο από κοινού με το Επιστημονικό Κέντρο του Μονακό, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας πάνω στη βιολογία των κοραλλιών, δημιουργώντας ένα νέο λογότυπο. Το λογότυπο αυτό δείχνει ότι το προϊόν έχει περάσει επιτυχώς τις εν λόγω δοκιμές αποδεικνύοντας ότι δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υδρόβια ζωή, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιών, ακόμα και σε υψηλότερες συγκεντρώσεις αντιηλιακών φίλτρων από αυτές που παρατηρούνται στο φυσικό περιβάλλον.

Κλάδος προϊόντων ευρείας διανομής

Garnier

Η βιωσιμότητα αποτελεί δέσμευση της Garnier εδώ και πολλά χρόνια· αναπτύσσοντας πιο φυσικές συνθέσεις, χρησιμοποιώντας συστατικά από βιώσιμους πόρους και δίκαιου εμπορίου, ακόμα και φέρνοντας, για πρώτη φορά, προϊόντα βιολογικής πιστοποίησης στη μαζική αγορά της περιποίησης. Τώρα, η Garnier θέλει να κάνει ένα βήμα ακόμα πιο πέρα, να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η βιομηχανία της ομορφιάς και να ανοίξει τον δρόμο για όλους μας. Στόχος είναι να μετασχηματιστεί κάθε στάδιο της αλυσίδας αξίας της Garnier, μειώνοντας ή εξαλείφοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Garnier Ambre Solaire

Η Garnier Ambre Solaire βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της, δημιουργώντας πιο βιώσιμες συσκευασίες και ενσωματώνοντας τεχνολογίες που παρέχουν μέγιστη προστασία ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία.

Garnier Ambre Solaire

Garnier Ambre Solaire

Η αντιηλιακή σειρά προσώπου, SUPER UV, χρησιμοποιεί ένα νέο είδος σωληνάριου, στο οποίο ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικού έχει αντικατασταθεί από πιστοποιημένη χάρτινη πρώτη ύλη. Συγκεκριμένα, η ποσότητα του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 48% και προωθείται η χρήση χαρτονιού, το οποίο αποτελεί ανανεώσιμη πρώτη ύλη. Το σωληνάριο που είναι εν μέρη κατασκευασμένο από χαρτόνι υψηλής ποιότητας είναι το ίδιο αξιόπιστο με ένα αντίστοιχο σωληνάριο φτιαγμένο από πλαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην πισίνα είτε στην παραλία. Το προϊόν στο εσωτερικό του σωληνάριου παραμένει αναλλοίωτο και διατηρεί την φρεσκάδα του, ακόμη και όταν το σωληνάριο παραμένει εκτεθειμένο στον ήλιο.

Ο υψηλός δείκτης προστασίας SPF50 ενισχύεται από την επαναστατική τεχνολογία NETLOCK TM. Η τεχνολογία NETLOCK TM αιχμαλωτίζει τα έλαια και τις ακτίνες UV σε μικροκρυστάλλους οι οποίοι δημιουργούν ένα πλέγμα στην επιδερμίδα βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέροντας παράλληλα υψηλή UVB & UVA προστασία. Οι μικροκρύσταλλοι σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό πλέγμα το οποίο μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέρει κάλυψη μακράς διαρκείας, ενώ αφήνει την επιδερμίδα να «αναπνέει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η αντηλιακή προστασία συναντά την περιποίηση προσώπου, καθώς οι συνθέσεις εμπλουτίζονται με ενεργά συστατικά όπως το Υαλουρονικό Οξύ, που γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες εκ των έσω, η Νιασιναμίδη που δρα κατά των καφέ κηλίδων και η αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε που καταπολεμά τη δράση των ελευθέρων ριζών. Αέρινη στην υφή, απορροφάται σε δευτερόλεπτα, δημιουργεί μια απολαυστική αίσθηση άνεσης και άμεσης ενυδάτωσης, χωρίς να αφήνει την παραμικρή υποψία λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

Τέλος όλα τα προϊόντα της Garnier Ambre Solaire χρησιμοποιούν οικολογικά σχεδιασμένες και πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες από PCR, ενώ έχει ενσωματωθεί ελαφρύτερο καπάκι με λιγότερο πλαστικό.

Garnier Ampoule Tissue Masks

Με τις νέες Ampoule Tissue Masks από την Garnier η βαθιά ενυδάτωση και η εξατομικευμένη περιποίηση γίνονται δυνατές χάρη στο συνδυασμό Ενεργών Συστατικών με Superfoods. Κάθε υφασμάτινη μάσκα είναι εμπλουτισμένη με τη δύναμη μιας αμπούλας, και υπόσχεται να καλύψει σε 5 μόλις λεπτά την κάθε ανάγκη της επιδερμίδας!

Garnier Ampoule Tissue Masks

Garnier Ampoule Tissue Masks
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Ampoule Tissue Masks έχουν Vegan σύνθεση, ενώ Vegan είναι και το ύφασμα της κάθε μάσκας. Τέλος, η μικρότερη συσκευασία επιτρέπει τη μείωση του αποτυπώματος σε διοξείδιο του άνθρακα, ενώ οδηγεί τη μείωση των απορριμμάτων κατά 45% σε σχέση με τις προηγούμενες συσκευασίες Υφασμάτινων Μασκών.

Υφασμάτινη Μάσκα Σύσφιξης με 1% Υαλουρονικό Οξύ & Καρπούζι

To Υαλουρονικό Οξύ, ενεργό συστατικό που βοηθάει στην ενυδάτωση και την επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας, μπορεί να σηκώσει έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Το Καρπούζι είναι πλούσιος σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Πότε να τη χρησιμοποιήσετε: Όταν η επιδερμίδα μοιάζει κουρασμένη, θαμπή και χρειάζεται επιπλέον λάμψη.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 5 λεπτά: επιδερμίδα ενυδατωμένη, με ορατή μείωση των λεπτών γραμμών.

Κλάδος επαγγελματικών προϊόντων

Redken

Η Redken με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών βιωσιμότητας της, 142 προϊόντα Redken έχουν βραβευτεί με πιστοποίηση Cradle to Cradle™ Product.

Redken
Redken
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Ινστιτούτο Καινοτομίας Cradle to Cradle και το Πρόγραμμα Προϊόντων Cradle to Cradle Certified ™ ακολουθούν μια αυστηρή και ολιστική προσέγγιση για την πιστοποίηση βιώσιμων προϊόντων. Αυτή η παγκόσμια αναγνωρισμένη πιστοποίηση βιωσιμότητας προϊόντων θέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές στη βιωσιμότητα, επεκτείνοντας πέραν της ελαχιστοποίησης των αποβλήτων και της ρύπανσης ώστε τα υλικά σε προϊόντα να είναι σε διαρκή χρήση, μεγιστοποιώντας τους πόρους και διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα γίνονται όσο το δυνατόν ασφαλέστερα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η Redken ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της επιστημονικής ανάπτυξης στη βιομηχανία περιποίησης μαλλιών και τώρα κατάφερε να δημιουργήσει βιώσιμες επιστημονικές διαδικασίες, διατηρώντας παράλληλα το ποιοτικό προϊόν που αναμένεται από τη μάρκα Redken.

Η Redken επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην καινοτομία, την παραγωγή και την ανάπτυξη βιώσιμων προϊόντων που σέβονται το περιβάλλον και την υπεύθυνη διαχείριση των πόρων που χρησιμοποιούνται. Η πιστοποίηση Cradle to Cradle δείχνει πώς τα προϊόντα Redken ενσωματώνουν την αποστολή βιωσιμότητας που μοιράζονται οι ηγέτες, οι εργαζόμενοι και οι πελάτες της.

L'Oréal PROFESSIONNEL PARIS

Πιο επαγγελματική, πιο αποτελεσματική και πιο βιώσιμη από ποτέ, η νέα Serie Expert της L'Oréal Professionnel Paris επαναπροσδιορίζεται μέσα από συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό που παράγονται στο εργοστάσιο της L'Oréal στο Μπούργκος στην Ισπανία -το πρώτο εργοστάσιο του ομίλου L'Oréal, στο οποίο 100% του νερού βιομηχανικής χρήσης καθαρίζεται, ανακυκλώνεται και επαναχρησιμοποιείται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθώντας τις δεσμεύσεις του προγράμματος βιωσιμότητας L'Oréal For the Future, η L'Oréal Professionnel Paris μέσα από τη νέα Serie Expert μειώνει δραστικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα άνθρακα, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο την υγεία των μαλλιών, αλλά και την ομορφιά του πλανήτη.

Η νέα σειρά Serie Expert PRO LONGER είναι εμπλουτισμένη με Αμινοξέα, καθώς και με FILLER-A100 –ένα πατενταρισμένο μόριο, αποκλειστικότητα της L'Oréal Professionnel. Επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά. Τώρα, μπορείτε να κρατήσετε τα μακριά σας μαλλιά που τόσο αγαπάτε.

Το Serie Expert Pro Longer Σαμπουάν Κατά της Ψαλίδας, με τη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων, αποτελεί την ιδανική περιποίηση για μαλλιά με λέπτυνση και τάση για ψαλίδα στις άκρες. Όταν χρησιμοποιείται με τις Αμπούλες Συμπυκνωμένου Ορού Κατά τις Ψαλίδας, προσφέρει ενδυνάμωση και λάμψη στα μήκη, αλλά και μεγαλύτερη πυκνότητα μακράς διάρκειας στις άκρες. Η Serie Expert Pro Longer Μάσκα Κατά της Ψαλίδας, με τη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων, είναι η ιδανική θεραπεία για τα μαλλιά με λέπτυνση στις άκρες. Η τρίχα επανορθώνεται αμέσως, και τα μαλλιά μένουν πιο δυνατά και πιο λαμπερά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ L' Oreal βιωσιμότητα προϊόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ