Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει αυτές τις ημέρες η Κλέλια Ανδριολάτου, όπως αποκάλυψε με το νέο της post στο Instagram.
Η ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «ζ-η-θ, ο Ξένος», η οποία θα ανέβει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στη διάρκεια του καλοκαιρού, στο πλαίσιο περιοδείας.
Η ίδια, ωστόσο, καταφέρνει να βρίσκει χρόνο ανάμεσα στις παραστάσεις και να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.
Κλέλια Ανδριολάτου: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τις μίνι διακοπές της
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ανδριολάτου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της σειρά από στιγμιότυπα από τις μίνι διακοπές της.

Στις σχετικές εικόνες, η ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα ασπρόμαυρο μπικίνι, σε κάποιο γραφικό λιμανάκι της Ελλάδας, χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει ένα παγωτό στο μπαλκόνι του καταλύματος όπου διαμένει, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.


«Αγαπητό άγχος, ας χωρίσουμε» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν για μία ακόμη φορά στα σχόλια, για την ομορφιά της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.