Κέλι Όσμπορν για τον θάνατο του Όζι: «Άρχισα ξανά να πίνω, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ» - iefimerida.gr

Κέλι Όσμπορν για τον θάνατο του Όζι: «Άρχισα ξανά να πίνω, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»

Η Κέλι Όσμπορν
Η Κέλι Όσμπορν / Φωτογραφία YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν τον θάνατο του πατέρα της, Όζι Όσμπορν, περιέγραψε η Κέλι Όσμπορν, αποκαλύπτοντας πως το πένθος την επηρέασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορεί ούτε να μιλήσει ούτε να φάει.

Η 41χρονη, που είχε παραμείνει νηφάλια για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, μίλησε για την κατάστασή της στο podcast «We Need To Talk», την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφερε, αδυνατούσε να φροντίσει τον εαυτό της και δεν μπορούσε να διαχειριστεί όσα συνέβαιναν, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο αλκοόλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν διαλυμένη με κάθε τρόπο»

Η Κέλι Όσμπορν περιέγραψε πως μετά την απώλεια του πατέρα της ένιωθε εντελώς άδεια και ανήμπορη να αντιδράσει.

«Ήμουν ένα κέλυφος του εαυτού μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να φάω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήμουν απλώς άδεια», είπε.

Στη συνέχεια εξήγησε πως η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ήταν τέτοια, ώστε να μην μπορεί ούτε να φροντίσει τον εαυτό της.

«Ήμουν διαλυμένη με κάθε τρόπο που μπορεί να διαλυθεί ένας άνθρωπος και εντελώς ανίκανη ακόμη και να φροντίσω τον εαυτό μου. Ήμουν στο μηδέν. Άρχισα ξανά να πίνω. Έχασα το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», ανέφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα είμαι οκτώ μήνες νηφάλια»

Παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, η Κέλι Όσμπορν δήλωσε πως κατάφερε να επανέλθει και να αφήσει πίσω της αυτή τη φάση.

«Μπορώ ειλικρινά να πω ότι σήμερα είμαι οκτώ μήνες νηφάλια», σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στήριξη που έχει από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της, τονίζοντας πως αυτή υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη.

Όπως είπε, απομακρύνθηκε από αρκετούς ανθρώπους, καθώς κάποιοι φίλοι της δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη θλίψη της και περίμεναν από εκείνη να έχει προχωρήσει.

«Έχω τους πιο απίστευτους ανθρώπους γύρω μου. Έκλεισα τον κύκλο μου, γιατί έχασα πολλούς φίλους, επειδή στους ανθρώπους δεν αρέσει η θλίψη και περίμεναν από εμένα να το έχω ξεπεράσει», δήλωσε.

«Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσω. Ποτέ, μα ποτέ δεν θα το ξεπεράσω», πρόσθεσε.

Η απώλεια βάρους μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Κέλι Όσμπορν έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε το πένθος μετά την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να φάει είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολύ βάρος. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη «Mail on Sunday», δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είχε αδυνατίσει μέχρι που είδε μια φωτογραφία της.

«Έμοιαζα σαν τον Φύλακα της Κρύπτης. Είπα: "Αυτό είναι τρομακτικό. Δεν ήξερα ότι έμοιαζα έτσι". Μπορούσες να δεις κάθε κόκαλο στη σπονδυλική μου στήλη», ανέφερε.

Η ίδια εξήγησε πως ο έντονος πόνος που ένιωθε δεν της επέτρεπε να αντιληφθεί την εικόνα της όπως την έβλεπαν οι άλλοι.

«Δεν μπορούσα να δω αυτό που έβλεπαν οι άλλοι άνθρωποι, γιατί πονούσα τόσο πολύ. Εγώ απλώς έβλεπα έναν άνθρωπο διαλυμένο. Πονάς τόσο πολύ που το αίσθημα της πείνας δεν μπορεί καν να εμφανιστεί», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέλι Όσμπορν Όζι Όσμπορν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ