Εντυπωσιασμένος από την Κέιτ Μίντλετον ο Τομ Κρουζ: «Έξυπνη επιλογή από τον Γουίλιαμ» - iefimerida.gr

Εντυπωσιασμένος από την Κέιτ Μίντλετον ο Τομ Κρουζ: «Έξυπνη επιλογή από τον Γουίλιαμ»

Κέιτ Μίντλετον και Τομ Κρουζ
Κέιτ Μίντλετον και Τομ Κρουζ στην πρεμιέρα της ταινίας «Digger» στο Λονδίνο / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με θερμά λόγια για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μίλησε ο Τομ Κρουζ, τονίζοντας τη γοητεία της πριγκίπισσας μετά τη συνάντησή τους στο Λονδίνο.

  • Ο Τομ Κρουζ εκφράζει τον σεβασμό του για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, χαρακτηρίζοντάς τους αφοσιωμένους στο έργο τους αλλά και διασκεδαστικούς ανθρώπους, μετά την κοινή παρακολούθηση της νέας του ταινίας στο Λονδίνο.
  • Ο Χολιγουντιανός σταρ εστίασε ιδιαίτερα στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, επαινώντας την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, την εξυπνάδα, την κομψότητα και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, χαρακτηρίζοντας το φόρεμά της εκπληκτικό.
  • Με χιουμοριστική διάθεση, ο ηθοποιός συνεχάρη τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για την «έξυπνη επιλογή» του να παντρευτεί την Κέιτ Μίντλετον, αναγνωρίζοντας με κολακευτικά λόγια την επιτυχία του γάμου τους και την προσωπικότητα της πριγκίπισσας.
  • Ο Κρουζ αποκάλυψε πως το πριγκιπικό ζεύγος ενθουσιάστηκε με την ταινία, στέλνοντάς του μήνυμα μετά την προβολή. Οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί και στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» το 2022.

Ο 64χρονος σταρ του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο της αμερικανικής πρεμιέρας της νέας του ταινίας «Digger», περπάτησε στο κόκκινο χαλί δίπλα στο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας, ενώ παρακολούθησαν μαζί την ταινία που σκηνοθέτησε ο Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τομ Κρουζ: «Τους σέβομαι πάρα πολύ»

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάθομαι εκεί και να τους βλέπω να παρακολουθούν την ταινία. Τους σέβομαι πάρα πολύ. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι, αφοσιωμένοι στη χώρα τους και στο έργο τους, αλλά παράλληλα πολύ διασκεδαστικοί και αστείοι», δήλωσε χαρακτηριστικά στο δίκτυο Extra.

Ιδιαίτερη εντύπωση φαίνεται πως έκανε στον Τομ Κρουζ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, της οποίας έπλεξε το εγκώμιο: «Έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, είναι πολύ έξυπνη, ευχάριστη και κομψή. Όσο για το φόρεμά της; Εκπληκτικό!».

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει, χαριτολογώντας, και τη στάση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου: «Ο Γουίλιαμ τα κατάφερε καλά. Μπράβο του, έξυπνη επιλογή. Πρέπει να του το αναγνωρίσω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο»

Όπως αποκάλυψε ο σταρ, το ζευγάρι ενθουσιάστηκε από την κωμωδία καταστροφής στην οποία πρωταγωνιστεί, στέλνοντάς του μάλιστα γραπτό μήνυμα μετά την προβολή: «Μου έγραψαν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να σκέφτονται την ταινία. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση του Τομ Κρουζ με το πριγκιπικό ζεύγος. Τον Μάιο του 2022 είχαν δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα του «Top Gun: Maverick» στο Λονδίνο, με τον Αμερικανό ηθοποιό να επισημαίνει τότε τα κοινά τους ενδιαφέροντα: την αγάπη τους για την Αγγλία και το πάθος τους για τις πτήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον Τομ Κρουζ Γουίλιαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ