Για το πώς αντιμετωπίζει το φλερτ και για την επιλογή να μην παρεμβαίνει στο πρόσωπό της και, απλώς, να φροντίζει τον εαυτό της αναφέρθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Η ηθοποιός μίλησε για την εικόνα της και τη στάση της απέναντι στη φθορά του χρόνου, διαβεβαιώνοντας ότι αισθάνεται πολύ καλά με τον εαυτό της και πως το να μεγαλώνει είναι κάτι που έχει πλάκα.
Παράλληλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε και για την επιστροφή της στην τηλεόραση και σε μια εκπομπή που είναι γνώριμη σε εκείνη.
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν πάντα μια διασκεδαστική εμπειρία»
Η ηθοποιός αρχικά ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ψυχαγωγικού σόου «Your Face Sounds Familiar»: «Αυτό το σόου το αγαπώ πάρα πολύ. Έχω υπάρξει στην επιτροπή άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Ήταν πάντα μια διασκεδαστική εμπειρία. Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, είναι μια πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια. Νιώθω πολύ προνομιούχα που είμαι παρούσα σε τόσο μεγάλο πράγμα, που οι άνθρωποι είναι ομάδα. Είναι κάτι που με ενθουσιάζει να δένονται οι άνθρωποι μεταξύ τους, το να μην υπάρχει ανταγωνισμός, το να δίνει ο ένας γενναιόδωρα τη σκυτάλη στον άλλον. Αυτά είναι ποιότητες που μου αρέσουν πάρα πολύ».
Δείτε το βίντεο
Για το γεγονός ότι καλείται να βαθμολογήσει συναδέλφους της με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ανέφερε: «Θα έπρεπε να έχει καταργηθεί το 3 και το 4 και να έχει δοθεί ένα 12 παραπάνω. Ντρέπομαι. Είναι φοβερό να έχω δουλέψει με εσένα πέντε φορές και μια φορά να χρειαστεί να σου βάλω τρία. Έχω ζητήσει συγγνώμη γονυπετής. Αλλά πάντα θυμίζω στον εαυτό μου ότι είναι ένα παιχνίδι».
«Έχει πλάκα να φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο»
Αναφερόμενη στη σχέση της με την εμφάνισή της και τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε: «Δεν κάνω παρεμβατικά πράγματα στο πρόσωπό μου σε καμία περίπτωση, γιατί δε μου αρέσει καθόλου. Φροντίζω τον εαυτό μου, σίγουρα. Έχει πλάκα να φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο. Μπαίνεις και σε μία διαδικασία να φροντίσεις και να οριοθετήσεις αυτό που συμβαίνει και μέσα σου. Καταλαβαίνω ότι είμαι πάρα πολύ καλά μέσα μου. Το να μεγαλώνεις έχει πλάκα, είναι ωραίο».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, απάντησε σχετικά με το φλερτ που δέχεται, λέγοντας: «Δεν έχω παράπονο από το φλερτ γενικά, μια χαρά νιώθω, αισθάνομαι ωραία. Νιώθω ζωντανή, παρούσα στη στιγμή».