«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τι θα κάνεις στον Alpha;» -To iefimerida συνάντησε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μας τα αποκάλυψε όλα - iefimerida.gr

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τι θα κάνεις στον Alpha;» -To iefimerida συνάντησε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μας τα αποκάλυψε όλα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Cocktail Party του Alpha, για τη νέα συνεργασία των δύο πλευρών
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Cocktail Party του Alpha, για τη νέα συνεργασία των δύο πλευρών

Μέσα στην ξηρασία του τηλεοπτικού καλοκαιριού, ο Alpha ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το iefimerida.gr, βρέθηκε στην πρώτη επίσημη του μοντέλου από την οικογένεια του σταθμού σε ένα cocktail πάρτι στο Χαλάνδρι.

Το απόγευμα της Πέμπτης 04 Ιουνίου ήταν το πρώτο που θύμισε κάπως καλοκαίρι. Καλοκαιρινός οιωνός για τους υπεύθυνους του Alpha που δεν αποφάσισαν απλώς να κάνουν ολική επαναφορά στο πρόγραμμά του μετά τον κορωνοϊό, ήταν και οι πρώτοι που κάλεσαν τους δημοσιογράφους για την μεταγραφή των ημερών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διότι πολλοί φαίνεται πως θα ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο δυναμικό του σταθμού τους, αφότου το μοντέλο αποφάσισε να κλείσει την πόρτα του GNTM πίσω της, τελικά όμως ήταν ο Alpha που την έπεισε να πει το μεγάλο «ΝΑΙ».

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Cocktail Party του Alpha
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Cocktail Party του Alpha

Φτάσαμε στην αυλή του εστιατορίου Botrini στο Χαλάνδρι και δεν δυσκολευτήκαμε πολύ να εντοπίσουμε το πρόσωπο «επί των τιμών». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που «σκανδάλισε» το Instagram με την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος φορούσε ένα υπέροχο μίνι φόρεμα σε φλούο αποχρώσεις, που αναδείκνυε την εντυπωσιακή μέση της, ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα δεν σε άφηναν να την αγνοήσεις. Διακριτικά πλάι της η Έλενα Χριστοπούλου, με μια στιλιστική επιλογή που επίσης δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν σκοπεύει να μην πάει διακοπές

Η απορία εύλογη! Νέα συμβόλαιο, νέο κανάλι, νέο εγχείρημα… μήπως όλα αυτά είναι πολλά για να συνδυαστούν και με καλοκαιρινές διακοπές; «Φυσικά και θα κάνουμε διακοπές και θα δουλεύουμε στις διακοπές μας» μου λέει με βεβαιότητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν συνδυάζονται αυτά; Τι σημαίνει διακοπές; Διακοπές σημαίνει να πηγαίνεις κάπου ή να είσαι κάπου και να αφήνεις τις έννοιες και να κάνεις ευχάριστα πράγματα. Για μένα η δουλειά είναι ευχάριστο πράγμα» μου εξηγεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Cocktail Party του Alpha
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Cocktail Party του Alpha

Οι φήμες που ακολουθούν την ανακοίνωση για τη νέα συνεργασία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που ήρθε λίγες μόνο μέρες μετά την δήλωση περί αποχώρησης από την Ελένη Μενεγάκη ακούγονταν σαν ψίθυροι σε όλο τον χώρο. Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρόσωπο που θα αναλάβει το βαρύ αυτό έργο; «Έχει υπονοηθεί πάρα πολύ σήμερα. Έχουν υπονοηθεί τόσα πολλά…» μου λέει η ίδια. Για εκείνη δεν «υπάρχει σύγκριση, ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το ΑΦΜ μου δεν γράφει μοντέλο»

Το σίγουρο είναι πως η εκπομπή που ετοιμάζει στον Alpha θα κινείται στην ψυχαγωγική ζώνη, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα πρόκειται για κάποιο ειδικό πρότζεκτ που θα περιστρέφεται γύρω από τη μόδα. Και η καριέρα της ως μοντέλο; «Όχι το ΑΦΜ δεν γράφει μοντέλο, έχω και επαγγελματικό ΑΦΜ» μου απαντά χιουμοριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο τρόπος που μιλά δείχνει ενθουσιασμό… Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η υπόθεση τηλεόραση μπήκε στη ζωή της εντελώς απρόσμενα. «Είναι κάτι που δεν μου είχε περάσει από το μυαλό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ» μου εξηγεί, αν και δεν το απέκλειε ποτέ. Σήμερα, βλέπει την ευκαιρία αυτή σαν μια ωραία εξέλιξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σίγουρα έχω άγχος!» παραδέχεται ωστόσο, αν και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο δεν το παρατηρεί κανείς δια γυμνού οφθαλμού. «Σίγουρα δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ξεκινάς από κάπου... για να μάθεις και να προχωρήσεις και να αποκτήσεις εμπειρία» συμπληρώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Ελπίζω σε δέκα χρόνια να έχω εμπειρία να τα ξαναλέμε και να θυμάσαι όσα μου έλεγες...» μου λέει.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:«Δεν τη σκέφτομαι την αποτυχία»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πιστεύει στον ανταγωνισμό, μιλάει περισσότερο για συναγωνισμό, για ευγενή άμιλλα. Ακούγεται ωραίο, όμως τι θα συμβεί όταν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα»; Αντιμέτωπη με την κριτική των ΜΜΕ και ενδεχομένως και τα αρνητικά σχόλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή δεν είναι η δουλειά σας; Δεν το γνωρίζω από πριν;» μου λέει, δείχνοντας πως έχει σκεφτεί όλα τα σενάρια για τη νέα σεζόν. «Άμα δεν θέλω, ας πάω σπίτι μου! Υπάλληλος είμαι, άνθρωπος είμαι, επαγγελματίας είμαι. Έρχομαι να κάνω μια δουλειά, μπορεί να την κάνω καλά, μπορεί και όχι, κανείς δεν το ξέρει αυτό. Θα το δείξει η πορεία, θα το δείξει η διάρκεια, θα δούμε» προσθέτει.

Η επόμενη ερώτηση έρχεται εύλογα. Κι αν αυτό το μεγάλο τηλεοπτικό βήμα χαρακτηριστεί αποτυχία; «Την αποτυχία δεν τη σκέφτομαι. Δεν υπάρχει αποτυχία! Οτιδήποτε στη ζωή σου συμβαίνει κατ’ αυτό τον τρόπο, αρνητικά, είναι εμπειρία. Μαθαίνεις, σε κάνει καλύτερο» λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Ποιος είπε ότι εγώ έχω πετύχει στη ζωή μου και ανέβαινα πάντα! Έχω πέσει, έχω ξανασηκωθεί, έχω ξαναπέσει ακόμη χειρότερα, έχω ξανασηκωθεί ακόμα καλύτερα. Θα δούμε πώς θα πάει στο μέλλον!», προσθέτει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλει να παίξει ομαδικά

Ονόματα δεν αναφέρθηκαν, συγκρίσεις δεν υπάρχει λόγος, σύμφωνα με την ίδια, να γίνουν. Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η τηλεόραση δεν είναι ατομικό, αλλά ομαδικό άθλημα. «Εγώ πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στο ομαδικό πνεύμα, θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι που κάνουν ένα προϊόν και ο κόσμος είναι αυτός που το αγαπάει και το αναδεικνύει. Σε κανέναν άνθρωπο δεν ανήκει μια εκπομπή ή μια ζώνη ή το οτιδήποτε... εννοώ ότι είναι μια συλλογική προσπάθεια», λέει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό το πρότζεκτ. Υπάρχουν άνθρωποι μπροστά από τις κάμερες, αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι πίσω από τις κάμερες και αυτοί έχουν πιο δύσκολη δουλειά από τη δική μας» λέει επιπλέον και προσθέτει: «Εγώ είμαι το κερασάκι στην τούρτα».

Περισσότερα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα στο καλοκαίρι

Προσπαθήσαμε πολύ να εκμαιεύσουμε περισσότερα για τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να «ψαρέψουμε» ίσως ακριβή ζώνη προβολής ή ακόμη και περισσότερες λεπτομέρειες για το κόνσεπτ της. Φαίνεται πως ακόμη στον Alpha δουλεύουν πάνω στο πρότζεκτ και θα γνωρίζουμε περισσότερα σύντομα.

Ο στόχος πάντως είναι μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. «Να κάνουμε κάτι πολύ όμορφο σαν ομάδα, να αγαπηθεί από το κοινό, να περάσουν καλά, να ψυχαγωγηθούν, να συγκινηθούν, να ξεχάσουν όλα αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον για μερικές ώρες» μου εξηγεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, φαίνεται πως η ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το νέο της εγχείρημα από την τηλεόραση του Alpha δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη στο σύνολό της και μένει πολλή δουλειά ακόμη πριν να 'χουμε κάτι πιο χειροπιαστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ