Το κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Grammy 2026 ήταν για ακόμη μία φορά λαμπερό, εκκεντρικό αλλά και σούπερ σέξι.
Οι σταρ από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αλλά και του θεάματος έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν, επιλέγοντας outfit από κλασσικά και διακριτικά, μέχρι extravagant, αποκαλυπτικά και γυμνά.
Η Χάιντι Κλουμ ήταν ανάμεσα στις celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και τράβηξαν όλα τα φλας πάνω τους αν και δεν ήταν ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες.
Το 52χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα στράπλες φόρεμα από latex σε nude τόνους, που την έκανε να μοιάζει με κούκλα βιτρίνας και αγκάλιαζε το σώμα της σαν γλυπτό.
To φόρεμα του πρώην super model δεν ήταν διάφανο, όμως το σμιλευμένο υλικό τύπου λάτεξ και το γεγονός ότι ήταν σχεδιασμένο να ακολουθεί κάθε καμπύλη του σώματός της, συμπεριλαμβανομένου του αφαλού αλλά και των θηλών του στήθους της, ήταν τόσο τολμηρό όσο και πιο «σεμνό» σε σχέση με ένα γυμνό φόρεμα.
Το ύφασμα ήταν ανάγλυφο με ανατομικές λεπτομέρειες δημιουργώντας ένα γλυπτικό αποτέλεσμα.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, το ιδιαίτερο φόρεμα του brand Marina Hoermanseder δημιουργήθηκε χειροποίητα με καλούπι από το σώμα της.
Φέτος η Γερμανίδα παρουσιάστρια περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί, σε αντίθεση με το 2025, όταν είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ.