Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκαν ο Παύλος Ντε Γκρες με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τη μητέρα του Άννα Μαρία για να παρακολουθήσουν την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε τη διαδρομή της για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Μιλάνο Κορτίνα 2026» (5–22 Φεβρουαρίου) από την Αρχαία Ολυμπία πριν από 9 ημέρες και πρόκειται να ολοκληρώσει το πρωί της Πέμπτης το ταξίδι της στην Ελλάδα.
Η Ολυμπιακή Φλόγα εισήλθε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στα χέρια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της πάλης Γιώργου Κουγιουμτσίδη, ο οποίος την παρέδωσε στους Ιταλούς Ολυμπιονίκες Τζασμίν Παολίνι και στη συνέχεια στον Φίλιππο Γκάνα, συμβολίζοντας τη σύνδεση της Ελλάδας και της επερχόμενης διοργανώτριας χώρας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Μαρί Σαντάλ για την περίσταση επέλεξε ένα κοστούμι σε μελιτζανί απόχρωση, που αποτελούταν από ένα wide leg παντελόνι και ένα ασορτί σακάκι.
Το σύνολό της συνδύασε με ένα ροζ pussybow πουκάμισο με δέσιμο στο λαιμό και ένα statement ζευγάρι λεοπάρ μποτάκια, ενώ κρατούσε ένα γκρι παλτό.
Τα ξανθά μαλλιά της ήταν ίσια κάτω και το μακιγιάζ της διακριτικό και ουδέτερο. Ολοκλήρωσε το κομψό λουκ της με μαύρα γυαλιά ηλίου, διακριτικά σκουλαρίκια και μαύρη τσάντα.
Η Άννα Μαρία Ντε Γκρες επέλεξε να φορέσει ένα γκρι ριγέ παντελόνι που συνδύασε με μία μπεζ καμπαρντίνα, πορτοκαλί φουλάρι και γκρι σουέντ μποτάκια ενώ κρατούσε μια γκρι τσάντα ώμου.
Ο Παύλος επέλεξε ένα κλασσικό κοστούμι, γαλάζια γραβάτα, ασορτί μαντήλι στο πέτο και πουκάμισο και navy blue καμπαρντίνα.
Οι τρεις τους έφτασαν κρατώντας ομπρέλες λόγω της βροχόπτωσης, ενώ λίγο αργότερα τις έκλεισαν και πήραν τις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Δείτε φωτογραφίες της Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο και την Άννα Μαρία:
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency