Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
Στο αποψινό επεισόδιο, η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με τους φόβους της, καθώς η μυστική σχέση της με τον Στέφανο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Κουράκος είναι αμείλικτος μαζί της και βάζει πάνω απ' όλα την ηθική του και το καθήκον.
Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 20 Μαΐου
Η Βασιλική τρέμει μην αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση της με τον Στέφανο και ζητάει από τον Κουράκο να μην τον ανακατέψει σε αυτή την ιστορία με τον νεκρό άνδρα. Εκείνος, από την άλλη, δεν δείχνει διατεθειμένος να καλύψει κανέναν και βάζει πάνω απ’ όλα την έρευνα.
Η Αθηνά εξακολουθεί να πιέζει τον Τζον να γυρίσει στο σπίτι, αλλά εκείνος αρνείται σθεναρά. Την ίδια ώρα, τα τηλεφωνήματα ανάμεσα στον Τζον και την Ιουλία πληθαίνουν και το φλερτ συνεχίζεται.
Η Ασπασία κάνει την επανάστασή της και αφήνει μόνο τον Δημοσθένη με το μωρό να πελαγώνει. Ο Ανδρέας περιποιείται τη Μαριάννα, καθώς νιώθει τύψεις για αυτό που της συνέβη.
Η Φρύνη πέφτει με το ποδήλατό της πάνω στον Παρασκευά και αυτός δεν της χαρίζεται καθόλου.
Η Γη της Ελιάς
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Βασίλης Μίχας, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Στέλλα Κωστοπούλου, Ήβη Νικολαΐδου, Ντένια Ψυλλιά, Νικόλ Χριστοδούλου, Βάσω Παύλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Αλεξάνδρα Ντούνη.
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ
Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου
Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος
Και οι Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή: Άντζελα Γκερέκου
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου
Guest star: Μάρω Κοντού
Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γρηγόρης Βαλτινός