Η Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ, η αγαπημένη σταρ του «Law & Order: SVU», θα είναι η επίσημη οικοδέσποινα της 78ης τελετής απονομής των Βραβείων Emmy στο Λος Άντζελες.
- Η επιλογή της Χάρτζιτεϊ σπάει μια παράδοση δεκαετιών, καθώς από την εποχή της Άντζελα Λάνσμπερι το 1993, τον ρόλο του παρουσιαστή αναλάμβαναν σταθερά κωμικοί, τηλεοπτικές προσωπικότητες ή παρουσιαστές ριάλιτι.
- Επιπλέον, η ηθοποιός γίνεται η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τα ηνία της εκδήλωσης έπειτα από 15 χρόνια, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Τζέιν Λιντς, γεγονός που αποτελεί ξεχωριστό ορόσημο για τον θεσμό.
- Η δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε τη βαθιά συγκίνησή της, τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσίαση της τελετής, ειδικά τη χρονιά που το δίκτυο NBC γιορτάζει την 100ή επέτειό του.
- Στη δήλωσή της, υπογράμμισε το προνόμιο όλων των συντελεστών να δημιουργούν τηλεοπτικά προγράμματα που ενώνουν τον κόσμο μέσα από το γέλιο, τα δάκρυα και την κοινή αγάπη για τις ιστορίες.
Η λαμπερή βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Peacock, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για τον θεσμό.
Είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, η οποία πρόσφατα έκανε και το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ με το έργο «Every Brilliant Thing», αναλαμβάνει τον συγκεκριμένο ρόλο.
Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ: Μια σκυτάλη που άργησε 15 χρόνια
Η επιλογή αυτή αποτελεί πραγματικό ορόσημο, καθώς σπάει μια παράδοση δεκαετιών. Από την εποχή της θρυλικής Άντζελα Λάνσμπερι το 1993, η θέση του παρουσιαστή καλυπτόταν σταθερά από κωμικούς, τηλεοπτικές προσωπικότητες ή παρουσιαστές ριάλιτι.
Παράλληλα, σύμφωνα με το Deadline, η Χάρτζιτεϊ γίνεται η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που αναλαμβάνει τα ηνία της εκδήλωσης μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Τζέιν Λιντς.
Σε δήλωσή της, η δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε τη βαθιά της συγκίνηση, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη της τιμή να παρουσιάσει την τελετή, ειδικά σε μια χρονιά που το δίκτυο NBC γιορτάζει τα 100ά του γενέθλια.
Η ίδια συμπλήρωσε πως όλοι οι συντελεστές, από τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες μέχρι τους ενδυματολόγους και τους σχεδιαστές ήχου, είναι προνομιούχοι που δημιουργούν τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία ενώσουν τον κόσμο στο γέλιο, στα δάκρυα και στην αγάπη για τις ιστορίες.
«Είμαστε όλοι πολύ προνομιούχοι»
«Είναι μεγάλη μου τιμή να παρουσιάσω την 78η τελετή απονομής των Bραβείων Emmy, την χρονιά που το αγαπημένο μου NBC γιορτάζει τα 100ά του γενέθλια και να τιμήσω αυτή την εξαιρετική κοινότητα δημιουργών», δήλωσε η Χάρτζιτεϊ.
«Είτε πρόκειται για ηθοποιό είτε για σκηνοθέτη, ενδυματολόγο ή σχεδιαστή ήχου, είμαστε όλοι πολύ προνομιούχοι που συμμετέχουμε στη δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων που μας ενώνουν. Ανεξάρτητα από το πώς, πού ή πότε τα βλέπουμε, είμαστε μαζί στο γέλιο, στα δάκρυα, στην αγάπη για τις ιστορίες και στην ανυπομονησία για να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια», συμπλήρωσε.