GNTM 3 Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε -Η τελική τετράδα - iefimerida.gr

GNTM 3 Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε -Η τελική τετράδα

GNTM 3 - Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί
Έτοιμοι για το πλατό του προημιτελικού οι κριτές του «GNTM 3»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το GNTM 3, καθώς απόψε είναι ο ημιτελικός.

Η Βίκυ Καγιά, ο Αγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο coach Δημήτρης Καράβας ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του «GNTM 3», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη.

Οπως αποκάλυψαν «Στη φωλιά των Κου κου», στο αποψινό επεισόδιο, τους πέντε φιναλίστ τους περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία, αφού θα φωτογραφηθούν σε ένα concept α λα Τζέιμς Μποντ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη δύσκολη αυτή δοκιμασία, ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το GNTM, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα περάσουν στον τελικό.

Και μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν ότι οι φετινοί φιναλίστ του GNTM θα είναι άντρες, ωστόσο η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της στο «Ευτυχείτε» είπε πως ο φετινός τελικός δεν θα είναι αντρική υπόθεση, προδίδοντας έτσι την παραμονή της Παρασκευής στην τελική τετράδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία spoilers, στον αποψινό ημιτελικό του GNTM θα αποχωρήσει ο Εντουαρντ και στον τελικό περνούν η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
O Εντουαρντ
O Εντουαρντ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM 3 ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΟΔΑΣ τηλεόραση spoiler
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ