Σε μία «γκάφα» υπέπεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο χθεσινό (05/05) επεισόδιο του «Εκατομμυριούχου», με τον παρουσιαστή να δίνει μία λάθος πληροφορία στον παίκτη.
Ο διαγωνιζόμενος είχε φτάσει στη 13η ερώτηση του παιχνιδιού και διεκδικούσε 20.000 ευρώ, με την ερώτηση που του τέθηκε να αφορά στη Eurovision.
Ενώ ο παίκτης σκεφτόταν το τι θα κάνει, αφού δεν γνώριζε την απάντηση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τού μετέφερε μία πληροφορία, η οποία, ωστόσο, ήταν λανθασμένη.
Εκατομμυριούχος: Η ερώτηση για τη Eurovision που προβλημάτισε τον διαγωνιζόμενο
Συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος ρωτήθηκε ποια από τις 4 χώρες που δόθηκαν ως πιθανές απαντήσεις έχει πάρει μέρος μόνο μία φορά στη Eurovision, με τις επιλογές του να είναι οι Τυνησία, Μαρόκο, Αλγερία και Ιορδανία.
«Πολύ “κουλό” μου φαίνεται. Eurovision με τέσσερις χώρες που δεν είναι στην Ευρώπη. Βέβαια, θα μου πείτε έχουμε την Τουρκία, το Ισραήλ, τώρα έχει παίξει και η Αυστραλία. Έχουμε συναντήσει τέτοιες περιπτώσεις», σχολίασε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Ο παίκτης, αν και δήλωσε ότι παρακολουθεί τον μουσικό διαγωνισμό, παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε την απάντηση, με τον ίδιο να ξεκινά να κάνει εικασίες, προσπαθώντας να την προσεγγίσει.
«Η πληροφορία που μπορώ να σου δώσω είναι ότι και οι τέσσερις έχουν συμμετάσχει. Άκου τώρα εδώ πέρα το παράξενο: Μόνο μία από τις τέσσερις έχει συμμετάσχει μόνο μία φορά, άρα όλες οι υπόλοιπες έχουν συμμετάσχει παραπάνω από μία φορές», σημείωσε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Ωστόσο, η πληροφορία που έδωσε ο παρουσιαστής του «Εκατομμυριούχου» στον διαγωνιζόμενο ήταν λανθασμένη, αφού, εκτός από το Μαρόκο, που έχει πάρει μέρος στη Eurovision μόνο μία φορά (1980), οι υπόλοιπες τρεις χώρες δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στη σκηνή του διαγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση, η πληροφορία του παρουσιαστή δεν επηρέασε την έκβαση του παιχνιδιού, με τον διαγωνιζόμενο να μην παίρνει το ρίσκο της απάντησης, και να σταματά.