Η Λίζα Κούντροου αποκάλυψε ότι η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές της από τα «Φιλαράκια» εξακολουθούν να λαμβάνουν τεράστια ποσά κάθε χρόνο από τα δικαιώματα επαναπροβολής.
Η 62χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως η εκκεντρική Φοίβη στις 10 σεζόν της σειράς από το 1994 έως το 2004, πρωταγωνίστησε δίπλα στους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι.
Τι χρήματα βγάζει ακόμα και σήμερα το καστ από τα «Φιλαράκια»
Το καστ είχε διαπραγματευτεί από κοινού τις αμοιβές του, οι οποίες αυξήθηκαν θεαματικά από 22.500 δολάρια ανά επεισόδιο στην πρώτη σεζόν σε 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε ηθοποιό στις δύο τελευταίες. Το 2021 οι έξι πρωταγωνιστές επανενώθηκαν για ένα ειδικό επεισόδιο στην πλατφόρμα HBO Max, λαμβάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, 2,5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για τη συμμετοχή τους.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Κούντροου, ακόμη και αυτά τα ποσά ωχριούν μπροστά στα συνεχή έσοδα που αποφέρει η παγκόσμια προβολή της σειράς. Μιλώντας στους Times, αποκάλυψε ότι οι πρωταγωνιστές εξακολουθούν να εισπράττουν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο από δικαιώματα επαναπροβολής.
Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη διαχρονική επιτυχία της σειράς. Όπως είπε, μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών, παρακολούθησε ξανά τα «Φιλαράκια» και για πρώτη φορά εκτίμησε πραγματικά το πόσο σπουδαία ήταν. Η Κούντροου σημείωσε πως παλαιότερα επικεντρωνόταν μόνο στα δικά της λάθη ή σε όσα θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερα, όμως πλέον αναγνώρισε τη συνολική ποιότητα της δουλειάς. «Γιατί υπήρχε μια ιδιοφυΐα πίσω από αυτό. Και ό,τι κι αν κάνουμε στο μέλλον, δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ κάτι παρόμοιο», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τα πήγα καλά, αλλά η Τζένιφερ και η Κόρτνεϊ; Καταπληκτικές. Ο Ντέιβιντ και ο Ματ; Με έκαναν να γελάω ασταμάτητα. Και μετά ο Μάθιου - ήταν απλώς σε άλλο επίπεδο από όλους μας».