Η Φαίη Σκορδά για τον γάμο της -«Θα γίνει πιο σύντομα, όχι το καλοκαίρι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Φαίη Σκορδά για τον γάμο της -«Θα γίνει πιο σύντομα, όχι το καλοκαίρι» [βίντεο]

Φαίη Σκορδά και Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Φαίη Σκορδά και Αλέξανδρος Αθανασιάδης / Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στον ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε ότι ο γάμος της θα γίνει νωρίτερα από το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου σε κοσμική εκδήλωση και μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» τόσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση όσο και για την προσωπική της ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη φετινή σεζόν η Φαίη Σκορδά μετακινείται στον ΑΝΤ1, όπου θα αναλάβει νέα εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ένα τηλεοπτικό εγχείρημα διαφορετικό από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

«Δεν με έχω δει ποτέ στη ζώνη του Σαββατοκύριακου»

Μιλώντας για τη νέα της εκπομπή, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά και την ανυπομονησία της για την πρεμιέρα.

«Έχουμε λίγο ακόμα εμείς μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή αλλά ανυπομονώ. Έχω χαρά μεγάλη. Δεν με έχω δει ποτέ στη ζώνη του Σαββατοκύριακου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα τηλεοπτική της παρουσία σηματοδοτεί για εκείνη μια αλλαγή, καθώς θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη ζώνη.

Η αποκάλυψη για τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τον επικείμενο γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Χωρίς να αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία, ξεκαθάρισε ότι ο γάμος δεν θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά νωρίτερα.

«Καλοδεχούμενες οι ευχές. Ο γάμος θα γίνει πιο σύντομα, όχι το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ