Η εξόρμηση της Φαίης Σκορδά και του Αλέξανδρου Αθανασιάδη στην Αντίπαρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εξόρμηση της Φαίης Σκορδά και του Αλέξανδρου Αθανασιάδη στην Αντίπαρο [βίντεο]

Η Φαίη Σκορδά με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
Η Φαίη Σκορδά με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίη Σκορδά και Αλέξανδρος Αθανασιάδης πετάχτηκαν στην Αντίπαρο -Με αφορμή το γαμήλιο γλέντι Οικονομάκου-Τσερέλα.

Φαίη Σκορδά και Αλέξανδρος Αθανασιάδης βρίσκονται στην Πάρο, με αφορμή το τριήμερο γαμήλιο γλέντι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο μέλλοντας σύζυγός της δεν έχασαν την ευκαιρία για μία ρομαντική εξόρμηση στην Αντίπαρο, καθώς επέλεξαν ένα παραθαλάσσιο μαγαζί, όπου διασκέδασαν υπό τους ήχους μουσικής τζαζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την αποκάλυψη για τη Φαίη Σκορδά έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου που βρισκόταν μαζί της, συνοδευόμενη από τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά-Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Η κοινή τους αδυναμία  

Η Φαίη Σκορδά και ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Αθανασιάδης γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά κοινά, με μεγαλύτερη την αγάπη τους για την Ιταλία, όπου και οι δύο έχουν σπουδάσει στο παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό του MEGA, καθώς προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή «Buongiorno». Μάλιστα μετά το φινάλε, η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από το στούντιο, συνοδευόμενη από τον  Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Το «Wedding Day» στην Πάρο

H Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα γιορτάζουν τον έρωτά τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους στην Πάρο, διοργανώνοντας ένα τριήμερο γλέντι. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με τις καλύτερες στιγμές της από το γαμήλιο πάρτι της Παρασκευής.

Απόψε είναι προγραμματισμένη η κορύφωση των events, καθώς θα πραγματοποιηθεί το «Wedding Day». Το ζευγάρι έχει καλέσει τα αγαπημένα του πρόσωπα στις 19:00 για μια βραδιά που -όπως αναφέρει η πρόσκληση- θα είναι «γεμάτη αγάπη, συγκίνηση και όμορφες αναμνήσεις».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου με ελάχιστους καλεσμένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ