Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H ερμηνεύτρια του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα, για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.
Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μια ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού, ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.
Με Φωκά Ευαγγελινό στη σκηνή της Eurovision
Όπως είπε επίσης, το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και τη Sharon Vaughn.
Ο εφετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με περιορισμένη μορφή στο Ρότερνταμ, τον Μάιο, λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.
- Όλες οι ειδήσεις
- Παπαρίζου: Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της και από τότε άλλαξε η ζωή της
- Survivor 4: Υποψήφια η Σαλαγκούδη σε ένα επεισοδιακό συμβούλιο -Καβγάδες, κλάματα και αλληλοκατηγορίες [βίντεο]
- Παύλος Κοντογιαννίδης: Τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε ακούσει ακόμη
- Μέσα στο εργένικο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου -Η χουχουλιάρικη πολυθρόνα, οι vintage πινελιές [εικόνες]
- Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Σ' αγαπάμε Παυλούκι» - Η τελευταία φωτό με τον Παύλο Γαλακτερό πριν μπει Survivor
Ακολουθήστε το iefimerida.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο iefimerida.gr