Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Δαλάκα, με την εκπομπή «Το Πρωινό» να αποκαλύπτει τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor, που έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στην Κατερίνη, από όπου κατάγεται, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή.
Ο λόγος για τον Θέμη Αμβροσιάδη, που διατηρεί επιχείρηση με κοτόπουλα στην περιοχή, με τεράστιες εγκαταστάσεις και μεγάλη παραγωγή, κάτι που του προσέδωσε το προσωνύμιο «ο πρίγκιπας του κοτόπουλου».
Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο
«Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ένας άνδρας έχει μπει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες, ο επιχειρηματίας Θέμης Αμβροσιάδης. Για αυτούς που γνωρίζουν είναι, αν όχι ο βασιλιάς, ο πρίγκιπας του κοτόπουλου. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τους τελευταίους μήνες. Όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι, και πάρα πολύ καλά οι δυο τους. Τους αρέσει πάρα πολύ και να ταξιδεύουν, και το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει πολύ όμορφα ταξίδια. Ταξίδεψαν στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον «αέρα» του «Πρωινού».
Παράλληλα, η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο Instagram και την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, σε ένα story όπου η ίδια καταγράφεται ξαπλωμένη πάνω στον αγαπημένο της, στην ξαπλώστρα κάποιας παραλίας.

Ακόμη, λίγο μετά από την προβολή του ρεπορτάζ του «Πρωινού» η Κατερίνα Δαλάκα έκανε και το πρώτο της post με τον σύντροφό της, με τους δύο τους να καταγράφονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο.