Η Εριέττα Λάτση πόσταρε άγνωστες φωτό του μικρού της γιου και άνοιξε το σπίτι της για το πάρτι του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Εριέττα Λάτση πόσταρε άγνωστες φωτό του μικρού της γιου και άνοιξε το σπίτι της για το πάρτι του [εικόνες]

Η Εριέττα Λάτση στο πάρτι του γιου της
Η Εριέττα Λάτση στο πάρτι του γιου της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εριέττα Κούρκουλου και Βύρων Βασιλειάδης άνοιξαν το σπίτι τους για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Λέοντα.

Η ευτυχισμένη μητέρα μοιράστηκε εικόνες από το πάρτι, που ήταν ειδικά σχεδιασμένο για μικρά παιδιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα, φαίνεται ο εορτάζων να χρωματίζει μία ειδική κατασκευή σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Επίσης, η Εριέττα Κούρκουλου μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και έφτιαξε ένα σπιτικό γλυκό με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα για την οικογένειά της. «1», έγραψε στη λεζάντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εριέττα Κούρκουλου για τα γενέθλια του γιου της, Λέοντα: Ένας χρόνος με το πιο λαμπερό πλάσμα που έχω γνωρίσει

Επιπλέον, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram ποστάροντας άγνωστες φωτό του μικρού της Λέοντα. Στο άλμπουμ πέρα από τον μικρό της οικογένειας εμφανίζεται ο μεγαλύτερος Νίκος, η ίδια, ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης και η μητέρα της Μαριάννα Λάτση.

«Ένας χρόνος μαζί. Με το πιο λαμπερό, χαμογελαστό και γλυκό πλάσμα που έχω γνωρίσει.

Η σχέση μας ξεκίνησε με αιμορραγίες, δύο αποκολλήσεις, κλάματα και μια δυνατή καρδούλα που συνέχισε να χτυπάει κάνοντάς μου τη μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίστηκε με έναν απρόσμενο τοκετό, 9 ημέρες στο μαιευτήριο και τις ωραιότερες γιορτές της ζωής μου με τρία αγόρια πια αγκαλιά.

Δεν τα πήγαμε και άσχημα… Μπορεί να έχεις φάει ζάχαρη και αλάτι από 5 μηνών, να έβηχε ο αδερφός σου μέσα στο στόμα σου με όλων των ειδών τις ιώσεις από όταν ήσουν μόλις 2,5 κιλά, να σε έχω σύρει όπου μπορεί ένας μικρός άνθρωπος να συρθεί, όμως το χαμόγελο δεν έχει σβήσει λεπτό από τα χείλη σου.

Σε κάτι αϋπνίες και ξυπνήματα στις 3 το πρωί, με κοιτάς με τέτοιον ενθουσιασμό που δυσκολεύομαι να βρίσω ακόμα και από μέσα μου. Μετά από κάθε δύσκολη μέρα, το ότι ξέρω ότι θα γυρίσω σπίτι και θα δω το πρόσωπό σου σβήνει τα πάντα. Να θυμάσαι ότι η καλοσύνη σου είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερή σου δύναμη - και μην ακούσεις ποτέ όποιον προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο.

Να ζήσεις γλυκέ μου και να μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει αυτή την μοναδική λάμψη - το φως που έχει τόσο ανάγκη ο κόσμος μας που ολοένα γίνεται πιο μουντός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ευχαριστώ που μας επέλεξες ως γονείς σου και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το άλμπουμ του μικρού Λέοντα που πόσταρε η Εριέττα Λάτση

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ