Εκδόσεις Upbility: Επανάσταση στην εκπαίδευση για όλους τους μαθητές - iefimerida.gr

Εκδόσεις Upbility: Επανάσταση στην εκπαίδευση για όλους τους μαθητές

Upbility
Upbility
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αποστολή. «Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας». Η φράση αυτή συμπυκνώνει την πεποίθησή ότι κάθε άτομο, ανεξάρτητα από τις ικανότητές του, έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση και την προσωπική του ανάπτυξη.

Η Upbility αποτελεί υπόδειγμα καινοτομίας και αφοσίωσης στον τομέα των εκπαιδευτικών εκδόσεων. Ιδρύθηκε το 2016 και η ανεξάρτητη αυτή εταιρεία καθοδηγείται από μια βαθιά δέσμευση να βοηθήσει άτομα όλων των ικανοτήτων να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους. Με μια προσέγγιση που συνδυάζει την ενσυναίσθηση με την εμπειρογνωμοσύνη, η Upbility δεν είναι απλώς μια επιχείρηση- είναι ένα κίνημα προς τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινωνίας που θα είναι πιο περιεκτική και κατανοητή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποστολή μας

«Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας».H Upbility προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κόσμο όπου η διαφορετικότητα όχι απλώς γίνεται αποδεκτή, αλλά εξυμνείται και όπου οι ειδικές δυσκολίες αντιμετωπίζονται με κατανόηση και λύσεις αιχμής.

Ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές εκδόσεις

To εύρος των υπηρεσιών και του υλικού της Upbility καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων:

 • Εκπαίδευση και διδασκαλία: Με καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία που μεταμορφώνουν τις παραδοσιακές μεθόδους μάθησης, καθιστώντας τες πιο αποτελεσματικές και ελκυστικές.
 • Ειδική εκπαίδευση: Με πόρους ειδικά σχεδιασμένους για να καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες των ατόμων που χρειάζονται ειδική εκπαίδευση, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν μένει πίσω στο ταξίδι της μάθησης.
 • Ψυχολογία και ψυχοθεραπεία: Κατανοώντας τη σημασία της ψυχικής υγείας στην εκπαίδευση, παρέχεται υλικό που υποστηρίζει τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη.
 • Λογοθεραπεία: Η επικοινωνία είναι το κλειδί. Και τα μέσα σε αυτόν τον τομέα στοχεύουν στην ενίσχυση και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων λόγου και ομιλίας.
 • Εργοθεραπεία: Με παροχή βοήθειας στα άτομα για να αποκτήσουν ανεξαρτησία στις καθημερινές τους δραστηριότητες και πόρους που αντικατοπτρίζουν αυτή τη δέσμευση.
 • Υγεία και ευεξία: Με οδηγούς για την υγεία και την ευεξία που επικεντρώνονται στην προώθηση μιας ολιστικής προσέγγισης της ευημερίας, ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη.

Μοναδικές εκπαιδευτικές σειρές: Σχολικά Βοηθήματα

Κατανοώντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, η Upbility ανέπτυξε τη σειρά σχολικών βοηθημάτων. Αυτή η μοναδική εκπαιδευτική εργαλειοθήκη είναι ευθυγραμμισμένη με το τυπικό σχολικό πρόγραμμα σπουδών και προσφέρει:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Περιεχόμενο για κάθε τάξη: Επιμελώς οργανωμένο υλικό που απευθύνεται σε διαφορετικά εκπαιδευτικά επίπεδα.
 • Οπτικά βοηθήματα: Διαισθητικά και διακριτικά οπτικά βοηθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν πολύπλοκες έννοιες.
 • Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες: Διαδραστικές εργασίες που καθιστούν τη μάθηση ευχάριστη και αποτελεσματική.
 • Καθοδηγούμενη μάθηση: Ερωτήσεις και υποδείξεις που έχουν σχεδιαστεί για να προωθούν την κριτική σκέψη και την κατανόηση.

Συνεργατικές προσπάθειες

Είμαστε υπερήφανοι για την εκτεταμένη συνεργασία μας με διάφορους επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους φορείς της εκπαίδευσης, όπως

 • Λογοθεραπευτές
 • Εργοθεραπευτές
 • Ψυχολόγοι
 • Ειδικοί παιδαγωγοί
 • Ειδικοί θεραπευτές
 • Εκπαιδευτικοί

Αυτές οι συνεργασίες είναι απαραίτητες για να διασφαλίστεί ότι το υλικό είναι σχετικό, αποτελεσματικό και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ποικιλόμορφου κοινού.

Περιβαλλοντική ευθύνη

Η συνεργασία της Upbility με την Ecologi υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για περιβαλλοντική διαχείριση. Με ενεργή συμμετοχή στην αντιστάθμιση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και επένδυση σε βιώσιμες ενεργειακές λύσεις. Η πρωτοβουλία για φύτευση ενός δέντρου για κάθε παραγγελία που πραγματοποιείται αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής της Upbility στη θετική επίδραση στον πλανήτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμμετοχή

H Upbility απευθύνει πρόσκληση σε επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και γονείς να συμμετάσχουν στα σεμινάρια και τα εργαστήριά μας. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τεχνικές ειδικής αγωγής έως τη διαχείριση μη συνεργάσιμων συμπεριφορών, τα συγκεκριμένα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί για να ενδυναμώσουν τους συμμετέχοντες με γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες

Η πρόσκλησή

Συνοδεύστε την Upbility στην προσπάθειά για αναμόρφωση του εκπαιδευτικού τοπίου. Εξερευνήστε τις εκδόσεις, επικοινωνήστε με την κοινότητά μέσω των τελευταίων ειδήσεων, άρθρων και podcast και ακολουθήστε τη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υποστήριξη και η συμμετοχή σας είναι καθοριστικές για να στεφθεί με επιτυχία το όραμά για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Upbility Publications LTD
81-83 Λεωφ, Γρίβας Διγενής
1090 Λευκωσία, Κύπρος
Κατάστημα εκδόσεων: Upbility.gr

Το μήνυμα της Upbility: «Μαζί, ας καλλιεργήσουμε το δυναμικό και ας προωθήσουμε την ανάπτυξη. Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στο ταξίδι μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλία εκδόσεις εκπαίδευση ανάπτυξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ